|
Recept na Pohanková slaná kaše - přílohová
Recept na Pohanková slaná kaše - přílohová je zařazen v kategorii přílohy.
K přípravě Pohanková slaná kaše - přílohová budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
pohanka kroupy nebo lámanka cibule česnek soli jak máš rád(a) voda máslo nebo sádlo, nebo olej a nebo třeba anglickou slaninu apod..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pohanková slaná kaše - přílohová
Recept na Pohanková slaná kaše - přílohová: Pohanku nasypu do talíře a zaliji vroucí vodou, přikryji druhým talířem a nechám stát ( kroupy 10 minut, lámanku tak 5 minut ). Na pánvi na tuku orestuji cibulku a utřený česnek ( podle toho, k čemu jí přikládám dám i slaninu ), přidám odstátou pohanku, promíchám a pod pokličkou nechám do podávání. Kdysi jsem četla, že pohanka se má jíst se syrovou zeleninou, máte-li jí sladkou, tak s čerstvým ovocem, neboť vitamín C zvyšuje účinek Rutinu. Patřím mezi ty, kdo nemají potřebu solit, vy si dolaďte podle sebe. Ať se daří a pohanka chutná. j.
Poznámka k receptu na Pohanková slaná kaše - přílohová: Díky za reakci všem. Kroupy opravdu jen zaliji horkou vodou a nechám stát. Potom, když je přidám k cibulce, promíchám a ponechám pod pokličkou do podávání, skutečně změknou. Mám je raději než lámanku, tu dávám spíš do polévky. No ale dojdou-li kroupy, nahradí je lámanka, viz obrázky. Jano, abych neměla z lámanky kaši po vsáknutí, jak píšeš, zalévám jí minimem vody. Ani jí nemám všechnu ponořenou, doladí jí ta horká pára, co se přikrytím udělá. Pak není třeba jí slévat. Pohanku dělám již léta a jsem zemědělcem, který jí pěstuje. Tak ať se daří a chutná. Pa
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pohanková slaná kaše - přílohová, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: kolik chceš
- Datum vložení: 13.10.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Přílohy
- Suroviny: pohanka kroupy nebo lámanka cibule česnek soli jak máš rád(a) voda máslo nebo sádlo, nebo olej a nebo třeba anglickou slaninu apod.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pohanková slaná kaše - přílohová,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pohanková slaná kaše - přílohová - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pohanková slaná kaše - přílohová
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|