|
Recept na Pochoutkový pstruh s bylinkami, zeleninou a brambůrky v alobalu
Recept na Pochoutkový pstruh s bylinkami, zeleninou a brambůrky v alobalu je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pochoutkový pstruh s bylinkami, zeleninou a brambůrky v alobalu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 pstruh Na náplň: 60 g změklého másla Několik lístků rozmarýnu, bazalky, pažitky, máty... 1 limetka 1 jarní cibulka 1 stroužek česneku Trochu hrubé soli, citronový pepř ( nemusí být) Na přílohu: 5 malých brambor 5 cherry rajčátek Půlka kapie Velký kus alobalu (musí se do něj vejít nejen ryba, ale i brambory ).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pochoutkový pstruh s bylinkami, zeleninou a brambůrky v alobalu
Recept na Pochoutkový pstruh s bylinkami, zeleninou a brambůrky v alobalu: Nejprve si necháme povolit máslo. Odřízneme 2 cm zelené části cibulky a 2 slabé plátky z bílé části. Bylinky nasekáme nadrobno a společně s částí cibulky rozetřeme v hmoždíři nebo rozmixujeme, aby vznikla kašička. Pak směs do másla vmícháme, prolisujeme česnek. Z očištěné limetky nastrouháme kůru a vylisujeme šťávu, obojí smícháme s máslem. Podle chutí můžeme i osolit nebo opepřit, pokud uznáme za vhodné. Do vykuchaného a očištěného pstruha uděláme z obou stran 3 zářezy. Položíme si ho na alobal a dovnitř pstruha i do těch zářezů, i na celý povrch vpravíme máslovou směs a rozetřeme. Lehounce zabalíme a necháme odpočinout nejméně 30 minut, čím déle, tím lépe, aby směs prostoupila celým pstroužkem. Nyní si očistíme zeleninu na přílohu. Brambory a cherry rajčata rozpůlíme, kapii nakrájíme na 10 kousků. Okolo ryby položíme brambory, na ně položíme rajčata a papriku, malinko osolíme a zakápneme olejem. Zabalíme a pevně uzavřeme obal, aby nic nevyteklo. Můžeme grilovat nebo i upéci v pekáčku. Zhruba 20 minut na každé straně.
Poznámka k receptu na Pochoutkový pstruh s bylinkami, zeleninou a brambůrky v alobalu: Moc děkuju za chválu, rozhodně doporučuju s jakoukoli rybičkou, klidně by šlo i jiné masínko a množství zeleniny i bylinek si prostě upravte
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pochoutkový pstruh s bylinkami, zeleninou a brambůrky v alobalu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: spagetka
- Datum vložení: 21.10.2013
- Počet porcí: 1 - 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 1 pstruh Na náplň: 60 g změklého másla Několik lístků rozmarýnu, bazalky, pažitky, máty... 1 limetka 1 jarní cibulka 1 stroužek česneku Trochu hrubé soli, citronový pepř ( nemusí být) Na přílohu: 5 malých brambor 5 cherry rajčátek Půlka kapie Velký kus alobalu (musí se do něj vejít nejen ryba, ale i brambory )
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pochoutkový pstruh s bylinkami, zeleninou a brambůrky v alobalu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pochoutkový pstruh s bylinkami, zeleninou a brambůrky v alobalu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pochoutkový pstruh s bylinkami, zeleninou a brambůrky v alobalu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|