|
Recept na Plněný vepřový bok Stenly
Recept na Plněný vepřový bok Stenly je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Plněný vepřový bok Stenly budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg vepřového boku sůl drcený kmín 6 stroužků česneku nakrájeného na plátky či nahrubo 4 cibule nakrájené na čtvrtky nádivka: 1 lžíce másla či oleje 1 menší cibule nakrájená na jemno 5 plátků mortadely nakrájené na kostičky 2 poloviny naložené červené kapie nakrájené na kostičky 4 vejce hrneček strouhaného sýra např.Eidam petrželka sůl,pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Plněný vepřový bok Stenly
Recept na Plněný vepřový bok Stenly: Do vepřového boku uděláme kapsu,na kůži nakrájíme mřížku,celý bok osolíme,pokmínujeme,i uvnitř kapsy.Kapsu naplníme nádivkou a zašijeme.Dáme na vytřený pekáč olejem a kolem poklademe cibuli a česnek.Podlijeme vodou a přikryté pečeme při 200°C doměkka.Poté odklopíme a necháme zčervenat.V případě potřeby podléváme vodou. Poté maso vyndáme a štávu zahustíme jíškou nebo zaprášíme moukou a provaříme.Podáváme s bramborovou kaší. Nádivka: Na rozehřáté máslo dáme usmažit cibulku do růžova,pak přidáme mortadelu a prohřejeme.Přidáme vejce,osolíme a opepříme a necháme srazit.Necháme trochu prochladnout a přidáme sýr,kapii a petrželku.
Poznámka k receptu na Plněný vepřový bok Stenly: Dobrou chuť!! Dnešní improvizace.:-) Můžeme do nádivky přidat žampiony,mandle,mrkev aj.Cokoliv máme rádi.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Plněný vepřový bok Stenly, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Pajaska
- Datum vložení: 21.04.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 1 kg vepřového boku sůl drcený kmín 6 stroužků česneku nakrájeného na plátky či nahrubo 4 cibule nakrájené na čtvrtky nádivka: 1 lžíce másla či oleje 1 menší cibule nakrájená na jemno 5 plátků mortadely nakrájené na kostičky 2 poloviny naložené červené kapie nakrájené na kostičky 4 vejce hrneček strouhaného sýra např.Eidam petrželka sůl,pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na plněný vepřový bok stenly,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Plněný vepřový bok Stenly - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Plněný vepřový bok Stenly
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|