|
Recept na Plněný pstruh (Kanada)
Recept na Plněný pstruh (Kanada) je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Plněný pstruh (Kanada) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 pstruzi, sůl, citrónová šťáva, olej na pečení Náplň: 3 cibule, pórek, 1/2 celeru, 4 lžíce kečupu, 3 lžíce zeleného pepře, 2 šálky strouhanky, sůl, mletý pepř, římský kmín, 2 lžíce másla, 2 oloupaná rajčata (rajčata na chvíli ponoříme do vařící vody a poté oloupeme), pažitka 0,1 l vína, 1 citrón.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Plněný pstruh (Kanada)
Recept na Plněný pstruh (Kanada): Na másle osmahneme jemně nakrájenou cibuli, pórek, celer a přidáme všechno koření. Zalijeme kečupem a vhodíme na kostičky nakrájená rajčata a přesekanou pažitku. Necháme vystydnout. Mezitím připravíme pstruhy. Vykucháme je, pod proudící vodu omyjeme a osušíme. Osolíme a pokapeme citronem. Připravenou směsí naplníme rubu do tří čtvrtin, aby nám nepraskala a zašijeme bílou nití. Pstruhy opečeme na oleji po obou stranách. Přidáme kousek másla a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme zvolna, aby se ryby dobře propekla. Po upečení odstraníme nitě a přendáme na mísu. Výpek zastříkneme bílým vínem a přelijeme pstruhy. Ozdobíme citrónem, podáváme s vařenými brambory.
Poznámka k receptu na Plněný pstruh (Kanada): Holky,díky,já zírám.To jsem nečekala,že se Vám to bude tak líbit.Ale bylo to prý moc dobré.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Plněný pstruh (Kanada), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: www.toprecepty.cz
- Datum vložení: 14.04.2008
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 4 pstruzi, sůl, citrónová šťáva, olej na pečení Náplň: 3 cibule, pórek, 1/2 celeru, 4 lžíce kečupu, 3 lžíce zeleného pepře, 2 šálky strouhanky, sůl, mletý pepř, římský kmín, 2 lžíce másla, 2 oloupaná rajčata (rajčata na chvíli ponoříme do vařící vody a poté oloupeme), pažitka 0,1 l vína, 1 citrón
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na plněný pstruh (kanada),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Plněný pstruh (Kanada) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Plněný pstruh (Kanada)
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|