|
Recept na Plněný platýz krabím masem se sýrovým přelivem
Recept na Plněný platýz krabím masem se sýrovým přelivem je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Plněný platýz krabím masem se sýrovým přelivem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
6 filet platyze, 300g krabiho masa ( staci z klepytek, ale muze byt i lepsi ), 1 cerstva kapie, maslo. Na koreni: sul, cukr, citronovy pepr, cerny pepr, suseny kopr, mlety koriandr. Na preliv: mleko, jemne strouhany syr, susena petrzelka..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Plněný platýz krabím masem se sýrovým přelivem
Recept na Plněný platýz krabím masem se sýrovým přelivem: Smes koreni: Podle vlastnich chuti smichame sul, cukr, cerstve mlety cerny pepr, citronovy pepr, mlety koriandr a suseny kopr. Koreni si muzeme namichat vic, protoze se vyborne hodi jeste na tunaka, lososa, krevety a skalopy. Krabi maso smichame s kapii nakrajenou na male kousky, jemne osolime a posypeme citronovym peprem. Promichame a smesi naplnime filety, ktere jsme z obou stran potreli pripravenym korenim. Svineme a zajistime paratkem. Umistime do pekacku a pod i na kazdou filetu dame platek masla. Prikryjeme a rybu upeceme. Kdyz je temer hotova, odkryjeme a nechame trochu zezlatnout. Hotove filety vyjmeme a uchovame na teplem miste. Na preliv: Vypecene maslo precedime a zalijeme asi 2 dcl mleka ( kdo chce vice omacky, da mleko podle potreby). Pridame strouhany syr a nechame rozpustit, az se omacka zahusti. Kdyz je skoro hotova, pridame trochu susene petrzelky. V tomto pripade se cerstva nehodi, je moc vyrazna a prebiji chut krabiho masa.
Poznámka k receptu na Plněný platýz krabím masem se sýrovým přelivem: Jako priloha se hodi ruzne upravene brambory, zeleninka uvarena na pare nebo pouze salat a dobre vinko :)). Recept jsem dostala od jednoho mistniho rybare, snad bude chutnat i vam.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Plněný platýz krabím masem se sýrovým přelivem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Daniella O. (Dana)
- Datum vložení: 09.04.2011
- Počet porcí: 3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 6 filet platyze, 300g krabiho masa ( staci z klepytek, ale muze byt i lepsi ), 1 cerstva kapie, maslo. Na koreni: sul, cukr, citronovy pepr, cerny pepr, suseny kopr, mlety koriandr. Na preliv: mleko, jemne strouhany syr, susena petrzelka.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na plněný platýz krabím masem se sýrovým přelivem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Plněný platýz krabím masem se sýrovým přelivem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Plněný platýz krabím masem se sýrovým přelivem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|