|
Recept na Plněný lilkový kabátek v rajské omáčce
Recept na Plněný lilkový kabátek v rajské omáčce je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Plněný lilkový kabátek v rajské omáčce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 lilek 500g mleteho hoveziho masa 2 vajicka svazek koriandru 1 lzice strouhanky 1 lzicka mleteho rimskeho kminu, sul, pepr 1 lzicka cukru Na omacku- 2 male kelimky rajcatoveho protlaku 2 sklenice vody 2 lzice cukru 2 strouzky cesneku 1 bobkovy list.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Plněný lilkový kabátek v rajské omáčce
Recept na Plněný lilkový kabátek v rajské omáčce: Priprava lilkoveho kabatku- Lilek oloupeme a nakrajime podelne na tenci platky, mne z jednoho lilku vyslo 6 platku. Osolime a dame odpocinout. Mezitim si nachystame misku, v ktere rozkvedlame 1 vajicko s cukrem a soli (proc, je v poznamce) Tak osmahneme ty platky, odlozime na papirovou uterku. Masova napln- Mlete hovezi maso, 1 vajicko, koriandr, rimsky kmin, sul a pepr promichame a nakonec pridame strouhanku a promichame znova. Napln Lilku- Vezmeme maso a udelame si sulanek tak, aby vyhovoval velikostne k platkum, polozime na jednu stranu lilku a srolujeme az na konec. Muzeme zajistit 1-2 paratky, ja mam tak lepsi pocit, ze se to neoddela. Takhle postupujeme u vsech platku. Omacka- Vsechny suroviny smichame, pockame az zacne varit a vlozime plnene kabatky a varime 30 minut Dobrou chut
Poznámka k receptu na Plněný lilkový kabátek v rajské omáčce: Jak znate, tak lilek pri smazeni nasakne hodne oleje a ten trik je v tom namocit ty platky do vajicka a osmazit, nenasakne zadny tuk a po osmazeni z obou stran asi 3-4 minuty dame na papirovou uterku vsaknout. Ja si to vajicko pak trochu oskrabla vidlickou. PRILOHA- Bulgur,Kuskus, Ryze a testoviny.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Plněný lilkový kabátek v rajské omáčce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Corall+Emmy 30.9.2006
- Datum vložení: 07.11.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 1 lilek 500g mleteho hoveziho masa 2 vajicka svazek koriandru 1 lzice strouhanky 1 lzicka mleteho rimskeho kminu, sul, pepr 1 lzicka cukru Na omacku- 2 male kelimky rajcatoveho protlaku 2 sklenice vody 2 lzice cukru 2 strouzky cesneku 1 bobkovy list
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na plněný lilkový kabátek v rajské omáčce,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Plněný lilkový kabátek v rajské omáčce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Plněný lilkový kabátek v rajské omáčce
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|