RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Plněné pečené papričky

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Plněné pečené papričky, recepty Plněné pečené papričky, Plněné, pečené, papričky


Recept na Plněné pečené papričky

Recept na Plněné pečené papričky je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Plněné pečené papričky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Kuřecí sekaná podle počtu strávníků (já pro čtyři beru tu větší, nejlíp od Vodňanského kuřete,je opravdu dobrá, což neznačí reklamu, jen zkušennost) Bílé papriky, nejlépe slovenské (ty mají tu správnou vůni a chuť, asi 10ks,není to přesné, protože pokaždé jsou jiné, jinak velké, či duté) pytlík vařené rýže máslo sůl, pepř dle potřeby 1 cibule 1 lžíce plnučné hořčice Pro chuť špetku nějaké směsky koření, které máte rádi.

Plněné pečené papričky
Zvětšit obrázek

Recept na Plněné pečené papričky

Recept na Plněné pečené papričky:
Paprikám odříznu stopky i s kouskem dužiny. Stopku z toho vyloupnu a dužinu s cibulí nakrájím na malé kostičky, přihodím k sekané,rýži dle množství sekané,aby nebylo přerýžováno, k tomu hořčici, koření, sůl. Naplním papriky a do každé zatlačím malý špalíček másla. Dám do pekáčku, podliji,poházím kousky másla.Když je směsi víc, do rohu pekáče jí dám jen tak. Peču na 180°C asi 20 minut přiklopené a nakonec odklopím a ještě chvíli jim dám, aby se pěkně zapekly.Někdy nechám šťávu tak, jak je. Někdy do ní přihodím kostku kuřecí šťávičky. K tomu brambůrky, pěkně ve šťávičce, voňavé po papričkách rozmačkat a baštíme:-) P.S. ta doba pečení bude přiměřeně troubě, jaké máte. --------------- Toto se dá i se žampiony, obdobný postup. Nožky vykroutit, posekat do sekané, okořenit stejně, akorát tu směsku koření dávám houbovou,naplnit kloboučky, kousek másla a na závěr do šťávy kostku houbovou. Taky vynikající, mňam :-)

Poznámka k receptu na Plněné pečené papričky:
Někdo možná odsoudí tu sekanou,není to sice vzor zdravé výživy, ale dobře chutná;o) a tyhle papriky doma milujem Někdo dělá i z takových těch masitých macatých paprik, ale těm prostě chybí to správné paprikové aroma a není to ve finále ono.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Plněné pečené papričky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: srettka
  • Datum vložení: 11.04.2010
  • Počet porcí: 2 porce
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: Kuřecí sekaná podle počtu strávníků (já pro čtyři beru tu větší, nejlíp od Vodňanského kuřete,je opravdu dobrá, což neznačí reklamu, jen zkušennost) Bílé papriky, nejlépe slovenské (ty mají tu správnou vůni a chuť, asi 10ks,není to přesné, protože pokaždé jsou jiné, jinak velké, či duté) pytlík vařené rýže máslo sůl, pepř dle potřeby 1 cibule 1 lžíce plnučné hořčice Pro chuť špetku nějaké směsky koření, které máte rádi
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na plněné pečené papričky, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Plněné pečené papričky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Plněné pečené papričky

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist