|
Recept na Plněné jáhlové knedlíky s marinovaným tofu
Recept na Plněné jáhlové knedlíky s marinovaným tofu je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě Plněné jáhlové knedlíky s marinovaným tofu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
300g jáhel, 900ml vody, 100 kukuřičného škrobu, 3 červené cibule, 150g sušených rajčat, tofu natural, 2 lžíce sojové omáčky, 1 lžička Sambal Oelek, olej, kysané zelí.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Plněné jáhlové knedlíky s marinovaným tofu
Recept na Plněné jáhlové knedlíky s marinovaným tofu: Jáhly několikrát spaříme vroucí vodou, abychom se zbavili hořkosti. Pak je vsypeme do 900ml vady a přivedeme k varu. Vaříme na mírném plameni a pod pokličkou, dokud se voda zcela nevsákne a jáhly nejsou měkké. Mezitím si připravíme směs na náplň. Cibule oloupeme a drobně pokrájíme. Sušená rajčata osušíme a pokrájíme na menší kousky. Na pánev dáme olej (napřiklad ten, ve kterých jsou naložená rajčata), přidáme cibuli a rajčata a smažíme. Jakmile začne cibule hnědnout, přendáme směs na talíř a necháme zcela vychladnout. Jakmile jsou jáhly uvařené dáme je do mísy a necháme co nejvíce vychladnout. Do vlažné nebo studené jáhlové směsi postupně vmícháme kukuřičný škrob. Vlhkýma rukama vezmeme kousek těsta, roztlačíme ho pěstí na placku, dáme lžičku cibulovo-rajčatové směsi a zabalíme jako klasické plněné knedlíky. Vaříme v mírně osolené vodě 5 minut, pak je vyndáme a ihned podáváme s kysaným zelím a marinovaným tofu. Na marinované tofu smícháme sojovou omáčku, Sambal Oelek a trochu oleje, tofu pokrájíme na plátky a vložíme do marinády. Necháme 10-15 minut marinovat a poté jej osmahneme na pánvi.
Poznámka k receptu na Plněné jáhlové knedlíky s marinovaným tofu: Sambal Oelek je pasta vyrobena převázně z chilli, takže je velice výrazné ostré chuti. Proto knedlíky vůbec nesolím, ale pokud chcete, jáhlovou směs osolte http://www.lucasinka.cz
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Plněné jáhlové knedlíky s marinovaným tofu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Lucasinka (Lucie Kubikova)
- Datum vložení: 21.04.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: 300g jáhel, 900ml vody, 100 kukuřičného škrobu, 3 červené cibule, 150g sušených rajčat, tofu natural, 2 lžíce sojové omáčky, 1 lžička Sambal Oelek, olej, kysané zelí
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na plněné jáhlové knedlíky s marinovaným tofu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Plněné jáhlové knedlíky s marinovaným tofu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Plněné jáhlové knedlíky s marinovaným tofu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|