|
Recept na Plněné bramborové placky se zeleninovou směsí a tvarůžkem
Recept na Plněné bramborové placky se zeleninovou směsí a tvarůžkem je zařazen v kategorii bramborová jídla.
K přípravě Plněné bramborové placky se zeleninovou směsí a tvarůžkem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Bramborové těsto: uvařené brambory ve slupce sůl 2 vajíčka polohrubá mouka Zeleninová směs: 2 cibule jedna malá cuketa 2 papriky (žlutá, červená) 3/4 masoxu bazalka tymián oregáno 1 lžička Maggi- harmonie chuti tvarůžky.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Plněné bramborové placky se zeleninovou směsí a tvarůžkem
Recept na Plněné bramborové placky se zeleninovou směsí a tvarůžkem: Těsto: oloupeme uvařené brambory a nastrouháme najemno, přidáme vajíčka, sůl a polohrubou mouku, vypracujeme těsto, které vyválíme a vykrajujeme z něho skleničkou tvary. Zeleninová směs: Na oleji si osmažíme do sklovata cibulku, k ní přidáme na kostičky nakrájenou cuketu, podlijeme horkou vodou a přidáme koření a masox, necháme to chvíli podusit a pak přidáme na kostičky nakrájenou papriku, podusíme směs, dochutíme 1 lžičkou Maggi- harmonie chuti. Pokud se nám směs bude zdát moc řídká, přidáme hladkou mouku na dohuštění. Bramborová kolečka plníme zeleninovou směsí, na vrch poklademe kostičku tvarůžku a překryjeme další bramborovou placičkou. Zamáčkneme okraje a znovu vykrojíme kolečko, krásně se nám okraje spojí. Na pečení jsou dvě varianty, buď můžete smažit v oleji anebo jen tak péct na sucho na plechu v troubě. Peče se do zlatova až hněda.
Poznámka k receptu na Plněné bramborové placky se zeleninovou směsí a tvarůžkem: Tyto bramborové palcky můžou být jako příloha anebo jako jídlo samo o sobě, jsou velmi syté.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Plněné bramborové placky se zeleninovou směsí a tvarůžkem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: mamkapavla (Pavlína Hujerová)
- Datum vložení: 29.10.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bramborová jídla
- Suroviny: Bramborové těsto: uvařené brambory ve slupce sůl 2 vajíčka polohrubá mouka Zeleninová směs: 2 cibule jedna malá cuketa 2 papriky (žlutá, červená) 3/4 masoxu bazalka tymián oregáno 1 lžička Maggi- harmonie chuti tvarůžky
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na plněné bramborové placky se zeleninovou směsí a tvarůžkem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Plněné bramborové placky se zeleninovou směsí a tvarůžkem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Plněné bramborové placky se zeleninovou směsí a tvarůžkem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|