|
Recept na Plněná cuketa i pro vegetariany
Recept na Plněná cuketa i pro vegetariany je zařazen v kategorii zeleninová jídla.
K přípravě Plněná cuketa i pro vegetariany budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 veľká prerastená cuketa soľ olej 1 veľká cibuľa 3 ks papriky 3 ks paradajky 6 PL varenej ryže 2 - 3 strúčiky cesnaku čierne korenie veľká hrsť sekanej petržlenovej vňate 2 vajcia 200 ml kyslá smotana.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Plněná cuketa i pro vegetariany
Recept na Plněná cuketa i pro vegetariany: Cuketu umyjeme, pozdĺžne prekrojíme, vydlabeme semená, osolíme, necháme odstáť, vodu vylejeme, osušíme. Na oleji osmažíme na drobno pokrájanú cibuľu. (Určite by tomu neublížila údená slanina, vyškvarená a na nej podusená cibuľa, atď.) Pridáme na drobno pokrájanú papriku i paradajky. Osolíme, okoreníme, pretlačíme cesnak, dusíme. Premiešavame, na silnejšom ohni, aby sa zmes zahustila odparením vody. Vypneme zdroj tepla, vmiešame ryžu a petržlenovú vňať. Vajíčka rozšľaháme a vmiešame do kyslej smotany, osolíme. Asi tretinu vlejeme do lečovo - ryžovej zmesi. Naplníme polovičky cukiet (alebo štvrtiny, ak je veľmi veľká) zmesou a uložíme ich na pečiaci papier na plechu. Na naplnené cukety porozdeľujeme zvyšok smotanovej zmesi. Prikryjeme alobalom a pečieme cca 45 minút pri 200 stupňov, každý podľa svojej rúry.
Poznámka k receptu na Plněná cuketa i pro vegetariany: Servírujeme napr. s varenými zemiakmi a zeleninovým šalátom.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Plněná cuketa i pro vegetariany, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: magdalenka
- Datum vložení: 05.10.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zeleninová jídla
- Suroviny: 1 veľká prerastená cuketa soľ olej 1 veľká cibuľa 3 ks papriky 3 ks paradajky 6 PL varenej ryže 2 - 3 strúčiky cesnaku čierne korenie veľká hrsť sekanej petržlenovej vňate 2 vajcia 200 ml kyslá smotana
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na plněná cuketa i pro vegetariany,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Plněná cuketa i pro vegetariany - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Plněná cuketa i pro vegetariany
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|