|
Recept na Plíčky marinované,smažené v trojobalu
Recept na Plíčky marinované,smažené v trojobalu je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Plíčky marinované,smažené v trojobalu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
vepřové plíčky 1 kostka masoxu 1 mrkev 1 plátek celeru 3 bobkové listy 5 kuliček nového koření 5 kuliček pepře na marinádu sůl,mletý pepř,nadrcené sušené chilli papričky, sušený česnek, hořčice, alobal na zabalení na obalení hladká mouka, rozšlehané vejce se špetkou soli, strouhanka promíchaná s lněným semínkem.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Plíčky marinované,smažené v trojobalu
Recept na Plíčky marinované,smažené v trojobalu: Plíčky důkladně opláchneme, vložíme do hlubšího hrnce (vařením nabydou), přidáme všechny uvedené suroviny, nalijeme dostatečné množství vody, přivedeme k varu a pak na mírném plameni vaříme do změknutí plíček (já jsem vařila v papiňáku 30minut). Měkké plíčky z vývaru vyndáme a odstraníme z nich dýchací trubice a průdušnice. Z plíček si vybereme celistvější část a z ní nakrájíme plátky o síle cca 1-1,5cm. Plátky okořeníme, potřeme hořčicí, poskládáme na alobal na sebe do“komínku“a alobal pevně zabalíme. Dáme odležet do lednice, nejlépe přes noc. Poté plátky obalíme v mouce, vejcích a strouhance se semínkem. Vkládáme do vyšší vrstvy rozpáleného oleje a na mírném plameni smažíme z každé strany přibližně 3minuty do zlaté barvy. Podáváme s bramborovou kaší. Zbylou část uvařených plíčků nakrájíme na drobnější kousky a připravíme“Plíčky na smetaně“. Několik receptů na ně je zde na Topreceptech.
Poznámka k receptu na Plíčky marinované,smažené v trojobalu: Kdo má rád plíčky, jistě vyzkouší i můj další experiment z nich:-)Do podobných přidávám svůj receptík, který je také príma. Jen ten pajšl sehnat...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Plíčky marinované,smažené v trojobalu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
- Datum vložení: 31.05.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: vepřové plíčky 1 kostka masoxu 1 mrkev 1 plátek celeru 3 bobkové listy 5 kuliček nového koření 5 kuliček pepře na marinádu sůl,mletý pepř,nadrcené sušené chilli papričky, sušený česnek, hořčice, alobal na zabalení na obalení hladká mouka, rozšlehané vejce se špetkou soli, strouhanka promíchaná s lněným semínkem
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na plíčky marinované,smažené v trojobalu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Plíčky marinované,smažené v trojobalu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Plíčky marinované,smažené v trojobalu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|