RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pizza - závěrečný vylepšovák

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pizza - závěrečný vylepšovák, recepty Pizza - závěrečný vylepšovák, Pizza, -, závěrečný, vylepšovák


Recept na Pizza - závěrečný vylepšovák

Recept na Pizza - závěrečný vylepšovák je zařazen v kategorii slané pečivo. K přípravě Pizza - závěrečný vylepšovák budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
pizza jak kdo umí a má rád, receptů je tady víc než dost...já použila chlazené listové těsto, kečup, nastrouhaný gothaj, eidam, malinký zbytek brokolice pro oko a mozzarelu, koření na pizzu PS: onen vylepšovák je olej, česnek a sůl. Ale nevím, jestli to správné je celé stroužky česneku naložené nebo česnek prolisovaný, viz poznámka... já prolisovala jeden stroužek česneku, přidala oleje jednu malou štamprlku a dosolila dle příjemné chuti.

Pizza - závěrečný vylepšovák
Zvětšit obrázek

Recept na Pizza - závěrečný vylepšovák

Recept na Pizza - závěrečný vylepšovák:
upečeme...

Poznámka k receptu na Pizza - závěrečný vylepšovák:
Nedávám tady recept na pizzu, jako bych ji vynalezla, chci se podělit o perfektní vylepšovák na závěr. Bydlíme vedle pizzerie, jednou za měsíc má syn slíbenou pizzu. Vrtalo mi hlavou, proč nejde v pizze jako takové cítit česnek, jen to tak krásně po česneku voní a proč je i na druhý den pořád tak vláčná a neosychá. Po upečení se horká pizza totiž potře olejem, ve kterém je česnek a sůl. Pizza se nádherně a neuvěřitelně rozvoní, není suchá ani po vychladnutí a navíc je příjemně slaná, hlavně okraje, které jinak bývají suché a děti je nechtějí. Olej si nachystejte předem, ať se česnek stihne rozležet. Potírejte s mírou a uvidíte, je to super. Česnek nečpí, jen nádherně voní i chutná.PS:fotka je pouze ilustrační,není to tedy pravá pizza.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pizza - závěrečný vylepšovák, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: ....
  • Datum vložení: 04.06.2012
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Slané pečivo
  • Suroviny: pizza jak kdo umí a má rád, receptů je tady víc než dost...já použila chlazené listové těsto, kečup, nastrouhaný gothaj, eidam, malinký zbytek brokolice pro oko a mozzarelu, koření na pizzu PS: onen vylepšovák je olej, česnek a sůl. Ale nevím, jestli to správné je celé stroužky česneku naložené nebo česnek prolisovaný, viz poznámka... já prolisovala jeden stroužek česneku, přidala oleje jednu malou štamprlku a dosolila dle příjemné chuti
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pizza - závěrečný vylepšovák, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pizza - závěrečný vylepšovák - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pizza - závěrečný vylepšovák

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist