|
Recept na Pizza - závěrečný vylepšovák
Recept na Pizza - závěrečný vylepšovák je zařazen v kategorii slané pečivo.
K přípravě Pizza - závěrečný vylepšovák budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
pizza jak kdo umí a má rád, receptů je tady víc než dost...já použila chlazené listové těsto, kečup, nastrouhaný gothaj, eidam, malinký zbytek brokolice pro oko a mozzarelu, koření na pizzu PS: onen vylepšovák je olej, česnek a sůl. Ale nevím, jestli to správné je celé stroužky česneku naložené nebo česnek prolisovaný, viz poznámka... já prolisovala jeden stroužek česneku, přidala oleje jednu malou štamprlku a dosolila dle příjemné chuti.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pizza - závěrečný vylepšovák
Recept na Pizza - závěrečný vylepšovák: upečeme...
Poznámka k receptu na Pizza - závěrečný vylepšovák: Nedávám tady recept na pizzu, jako bych ji vynalezla, chci se podělit o perfektní vylepšovák na závěr. Bydlíme vedle pizzerie, jednou za měsíc má syn slíbenou pizzu. Vrtalo mi hlavou, proč nejde v pizze jako takové cítit česnek, jen to tak krásně po česneku voní a proč je i na druhý den pořád tak vláčná a neosychá. Po upečení se horká pizza totiž potře olejem, ve kterém je česnek a sůl. Pizza se nádherně a neuvěřitelně rozvoní, není suchá ani po vychladnutí a navíc je příjemně slaná, hlavně okraje, které jinak bývají suché a děti je nechtějí. Olej si nachystejte předem, ať se česnek stihne rozležet. Potírejte s mírou a uvidíte, je to super. Česnek nečpí, jen nádherně voní i chutná.PS:fotka je pouze ilustrační,není to tedy pravá pizza.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pizza - závěrečný vylepšovák, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: ....
- Datum vložení: 04.06.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Slané pečivo
- Suroviny: pizza jak kdo umí a má rád, receptů je tady víc než dost...já použila chlazené listové těsto, kečup, nastrouhaný gothaj, eidam, malinký zbytek brokolice pro oko a mozzarelu, koření na pizzu PS: onen vylepšovák je olej, česnek a sůl. Ale nevím, jestli to správné je celé stroužky česneku naložené nebo česnek prolisovaný, viz poznámka... já prolisovala jeden stroužek česneku, přidala oleje jednu malou štamprlku a dosolila dle příjemné chuti
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pizza - závěrečný vylepšovák,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pizza - závěrečný vylepšovák - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pizza - závěrečný vylepšovák
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|