|
Recept na Pizza 3 R - rychlá, rybí, rohlíková - ZNC
Recept na Pizza 3 R - rychlá, rybí, rohlíková - ZNC je zařazen v kategorii pizzy.
K přípravě Pizza 3 R - rychlá, rybí, rohlíková - ZNC budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4-5 rohlíků z předešlého dne, mléko, ryby v konzervě - uzené šproty, sardinky v oleji apod. 2 červené cibule, česnek, kečup, tvrdý sýr.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pizza 3 R - rychlá, rybí, rohlíková - ZNC
Recept na Pizza 3 R - rychlá, rybí, rohlíková - ZNC: Rohlíky natrháme na malé kousky a zalejeme vlažným mlékem tak, aby rohlíky jen mírně zvlhly, nesmíme je přelít. Rybí konzervu o hmotnosti 250 g vyklopíme i s olejem do misky, přidáme nasekaný česnek a kečup, trošku přisolíme a opepříme. Až toto máme hotové, tak se vrátíme k rohlíkům, přisolíme je, přidáme lžičku podravky a zpracujeme rukou do kompaktní hmoty, kterou vytlačíme na plech vymaštěný sádlem. Výška těsta by měla být nejvíce! 1 cm. Pak na to natřeme rybí směs, posypeme na jemné proužky nakrájenou cibulí a dáme do vyhřáté trouby zapéci. Jakmile je hotové, což trvá cca 15-20 minut,vyndáme ji z trouby a posypeme nastrouhaným sýrem. Už nezapékáme, sýr se na horkém těstě sám dostatečně rozpustí. P.S. Těsto by mělo být takové konzistence, jako je např změklé listové těsto, nesmí to být mokrá lepkavá hmota. Mléka dejte jen tolik, aby se vám rohlíky slepily dohromady.
Poznámka k receptu na Pizza 3 R - rychlá, rybí, rohlíková - ZNC: Tato pizza je opravdu rychlovka a taková z nouze ctnost, jak se říká, ale s těmi rybkami a cibulí je v naší rodině oblíbená. Navíc se zpracují zbylé rohlíky. Třeba se vám také zalíbí, ale tato náplň není podmínkou, na rohlíkový základ si můžete dát sami to, co máte rádi a co vám bude vyhovovat.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pizza 3 R - rychlá, rybí, rohlíková - ZNC, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: yanull (J@n@)
- Datum vložení: 16.06.2010
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pizzy
- Suroviny: 4-5 rohlíků z předešlého dne, mléko, ryby v konzervě - uzené šproty, sardinky v oleji apod. 2 červené cibule, česnek, kečup, tvrdý sýr
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pizza 3 r - rychlá, rybí, rohlíková - znc,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pizza 3 R - rychlá, rybí, rohlíková - ZNC - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pizza 3 R - rychlá, rybí, rohlíková - ZNC
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|