|
Recept na Pirožky plněné brynzou se zelím
Recept na Pirožky plněné brynzou se zelím je zařazen v kategorii těstoviny.
K přípravě Pirožky plněné brynzou se zelím budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Těsto- 500g polohrubé mouky, 1 vejce, 1a 1/2 kávové lžičky soli, 200 ml vlažné vody. Nápln- 4 uvařené brambory ve slupce - nastrouhané na jemno, 200g brynzy, trocha na kostičky nakrájené anglické slaniny- nemusí být. Osmažená cibulka s anglickou slaninou na polití. 1 sklenice sterilovaného zelí..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pirožky plněné brynzou se zelím
Recept na Pirožky plněné brynzou se zelím: Uvaříme zelí klasickým způsobem. V míse si zpracujeme těsto. Vykrajujeme tvořítkem kolečka, plníme náplní z brambor a brynzy. Vaříme v osolené vodě 8 minut.Podáváme s uvařeným zelím. Polijeme anglickou slaninou s osmaženou cibulkou.
Poznámka k receptu na Pirožky plněné brynzou se zelím: IvanaLK: Ahojky počet záleží na velikosti koleček, já měla 30ks, a dávala jsem 5 pirohů na porci.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pirožky plněné brynzou se zelím, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: mersy
- Datum vložení: 20.04.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Těstoviny
- Suroviny: Těsto- 500g polohrubé mouky, 1 vejce, 1a 1/2 kávové lžičky soli, 200 ml vlažné vody. Nápln- 4 uvařené brambory ve slupce - nastrouhané na jemno, 200g brynzy, trocha na kostičky nakrájené anglické slaniny- nemusí být. Osmažená cibulka s anglickou slaninou na polití. 1 sklenice sterilovaného zelí.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pirožky plněné brynzou se zelím,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pirožky plněné brynzou se zelím - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pirožky plněné brynzou se zelím
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|