|
Recept na Pirohy s hovězím masem
Recept na Pirohy s hovězím masem je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Pirohy s hovězím masem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg mouky 30 g kvasnic 2/3 l vlažné vody Nádivka: 400 g uvařeného hovězího masa 30 g sádla 2 vejce natvrdo muškátový oříšek nakrájená cibule pepř, sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pirohy s hovězím masem
Recept na Pirohy s hovězím masem: Přibližně polovinu mouky zaděláme s vodou a kvasnicemi. Těsto necháme v teple nakynout asi dvojnásobně. V průběhu kynutí jej asi 2x srazíme vařečkou. Vykynuté těsto vyválíme se zbytkem mouky. Z plátu vykrajujeme kolečka, která plníme nádivkou, kterou připravíme tak, že maso umeleme, smícháme s osmaženou cibulkou a rozmělněnými vajíčky, dokořeníme muškátovým oříškem, pepřem a solí. Boční hrany pirohů přitiskneme vidličkou. Pečeme v troubě dozlatova.
Poznámka k receptu na Pirohy s hovězím masem: O těchto pirožkách mi vyprávěla kolegyně, prý byly součástí rautů v Domě ruské kultury a všichni se na ně vždycky těšili. Tak mám radost, že jsem tu recept našla. Použila jsem listové těsto a je to opravdu vynikající. Posílám foto a bod.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pirohy s hovězím masem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: dextra
- Datum vložení: 24.09.2009
- Počet porcí: 12
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 1 kg mouky 30 g kvasnic 2/3 l vlažné vody Nádivka: 400 g uvařeného hovězího masa 30 g sádla 2 vejce natvrdo muškátový oříšek nakrájená cibule pepř, sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pirohy s hovězím masem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pirohy s hovězím masem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pirohy s hovězím masem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|