Recept na Pim´s řezy
Recept na Pim´s řezy je zařazen v kategorii moučníky - Řezy.
K přípravě Pim´s řezy budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Těsto: 4 vejce 250g cukru 1 vanilkový cukr 2 dl oleje 2 dl mléka 300g polohrubé mouky 1/2 prášku do pečiva 1.krém: 1 l pomerančového džusu 6 lž cukru 80g gustinu (škrobová moučka) 2.krém: 125g másla 3 lž moučkového cukru 300ml mléka 1 vanilkový pudink 1 vanilkový cukr nahoru na piškoty.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pim´s řezy
Recept na Pim´s řezy: Celá vejce ušleháme s cukrem do husté pěny. Vmícháme olej, mléko a mouku smíchanou s práškem do pečiva. Vznikne dost řídké těsto, které nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a upečeme do růžova (200°C asi 10 min.) 1.krém : Z džusu, gustinu a cukru uvaříme hustou kaši a ještě teplou nalijeme na vychladlý plát těsta. 2.krém: Z mléka, pudinkového prášku a vanilkového cukru uvaříme pudink. Máslo ušleháme s cukrem a po částech vešlehám vlažný pudink. Natřeme na vychladlý 1. krém. Piškoty namáčíme do džusu smíchného s rumem a skládáme na moučník. Nakonec polijeme nebo pocákáme čokoládou
Poznámka k receptu na Pim´s řezy: My tomu říkáme Vídeňský řez
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pim´s řezy, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: mamkapavla (Pavlína Hujerová)
- Datum vložení: 26.03.2010
- Počet porcí: 1
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Řezy
- Suroviny: Těsto: 4 vejce 250g cukru 1 vanilkový cukr 2 dl oleje 2 dl mléka 300g polohrubé mouky 1/2 prášku do pečiva 1.krém: 1 l pomerančového džusu 6 lž cukru 80g gustinu (škrobová moučka) 2.krém: 125g másla 3 lž moučkového cukru 300ml mléka 1 vanilkový pudink 1 vanilkový cukr nahoru na piškoty
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pim´s řezy,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pim´s řezy - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pim´s řezy
|
|