|
Recept na Pilinové řezy
Recept na Pilinové řezy je zařazen v kategorii moučníky - dezerty, zákusky, poháry - Řezy.
K přípravě Pilinové řezy budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
těsto: 250 g hery, 180 g krystalového cukru, 3 vejce, 300 g polohrubé mouky, 1 prášek do pečiva, 50 g kakaového prášku, 1 kelímek zakysané smetany (200 g) krém: 2 sáčky mandlového pudinku, 750 ml mléka, 1 vanilkový cukr, 4 lžíce krystalového cukru, 2 kelímky zakysané smetany, 1 želatinový ztužovač piliny: 50 g másla, 100 g strouhaného kokosu, 70 g moučkového cukru.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pilinové řezy
Recept na Pilinové řezy: Heru rozpustíme, odstavíme a vmícháme cukr. Až směs vychladne (nemusí být úplně studená, stačí teplá) vmícháme celá vejce. Pak přimícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva a kakaem, nakonec vmícháme smetanu. Těsto (je dost husté) rozetřeme na plech vyložený papírem na pečení a upečeme (200°C, 10 minut). Krém: Z mléka, cukru a pudinkových prášků uvaříme hustý pudink. Do vlažného vmícháme smetanu. Želatinový ztužovač rozšleháme se 100 ml vody a postupně do něho hmotu zamícháme. Rozetřeme na vychladlý plát. Posypeme pilinami a trochu je do krému přimáčkneme. Dáme do ledničky ztuhnout. Piliny: na pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme cukr a kokos a za stálého míchání upražíme dorůžova.
Poznámka k receptu na Pilinové řezy: Karolínko nedej se odradit hloupými narážkami.Kdo má jen základní vzdělání musí recept pochopit,ten kdo jen přicamrává ukazuje na svoji nemožnou inteligenci a neměl by se vůbec presentovat v diskuzi. Tento recept je opravdu moc dobrý,na našem stole se podává nejméně každý měsíc.Hodně pečeme /já i moje dcera/recepty střídáme a Tvůj receptík patří mezi naše oblíbené.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pilinové řezy, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Karolina1998
- Datum vložení: 20.03.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Dezerty, zákusky, poháry - Řezy
- Suroviny: těsto: 250 g hery, 180 g krystalového cukru, 3 vejce, 300 g polohrubé mouky, 1 prášek do pečiva, 50 g kakaového prášku, 1 kelímek zakysané smetany (200 g) krém: 2 sáčky mandlového pudinku, 750 ml mléka, 1 vanilkový cukr, 4 lžíce krystalového cukru, 2 kelímky zakysané smetany, 1 želatinový ztužovač piliny: 50 g másla, 100 g strouhaného kokosu, 70 g moučkového cukru
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pilinové řezy,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pilinové řezy - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pilinové řezy
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|