|
Recept na Pikantní zvěřinový kotlík
Recept na Pikantní zvěřinový kotlík je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Pikantní zvěřinový kotlík budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400g masa ze zvěřiny (srnčí, jelení, dančí) sůl 1ČL koření divočina 1ČL worcesterské omáčky 2PL oleje 80g slaniny 1PL másla 2 menší cibule 2PL kečupu 100g žampionů 1 pomeranč.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pikantní zvěřinový kotlík
Recept na Pikantní zvěřinový kotlík: Maso odblaníme, nakrájíme na kostičky a dáme do misky, osolíme, okořeníme, zakápneme worcesterskou omáčkou a lžící oleje, zamícháme a necháme 2-3 hodiny odležet. Na zbylém oleji rozškvaříme slaninu, přidáme máslo a nakrájenou cibuli a osmahneme. Vložíme maso, zamícháme a dusíme téměř doměkka. Podle potřeby mírně podléváme vývarem nebo vodou. Přidáme kečup, na plátky nakrájené žampiony, trochu nastrouhané pomerančové kůry a na kousky nakrájený pomeranč. Ještě krátce podusíme. Podáváme s chlebem.
Poznámka k receptu na Pikantní zvěřinový kotlík: Hezký kotlík+14Pěkný talíř
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pikantní zvěřinový kotlík, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bahula
- Datum vložení: 28.08.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 400g masa ze zvěřiny (srnčí, jelení, dančí) sůl 1ČL koření divočina 1ČL worcesterské omáčky 2PL oleje 80g slaniny 1PL másla 2 menší cibule 2PL kečupu 100g žampionů 1 pomeranč
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pikantní zvěřinový kotlík,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pikantní zvěřinový kotlík - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pikantní zvěřinový kotlík
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|