RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pikantní zapečené brambory se zelím, klobásou a žirovnickým - balkánským sýrem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pikantní zapečené brambory se zelím, klobásou a žirovnickým - balkánským sýrem, recepty Pikantní zapečené brambory se zelím, klobásou a žirovnickým - balkánským sýrem,


Recept na Pikantní zapečené brambory se zelím, klobásou a žirovnickým - balkánským sýrem

Recept na Pikantní zapečené brambory se zelím, klobásou a žirovnickým - balkánským sýrem je zařazen v kategorii ostatní. K přípravě Pikantní zapečené brambory se zelím, klobásou a žirovnickým - balkánským sýrem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 a 1/2 kg brambor 4 ostravské klobásy 1 balíček kysaného zelí 1 větší rajské jablíčko 1-2 zakysané smetany 1/2 balíčku žirovnického sýra/balkánský sýr/ 1PL červené sypké papriky 1/2 PL kari koření 2 PL oleje kmín, sůl, pepř petrželka, pažitka 3 jarní cibulky.

Pikantní  zapečené brambory se zelím, klobásou a žirovnickým - balkánským sýrem
Zvětšit obrázek

Recept na Pikantní zapečené brambory se zelím, klobásou a žirovnickým - balkánským sýrem

Recept na Pikantní zapečené brambory se zelím, klobásou a žirovnickým - balkánským sýrem:
Syrové brambory oloupeme a pokrájíme na plátky nebo na kostičky a vložíme do hlubší misky. Přidáme červenou papriku, kari koření, kmín, olej a promícháme. Pak přidáme na kostičky pokrájené klobásky, rajčátko, pokrájený žirovnický sýr, pokrájené cibulky a nakonec vmícháme zakysané zelí a vše promíchámé ještě jednou. Směs pak pokládáme na plech, vyložený pečíčím papírem. Pokryjeme alobalem a pečeme v troubě na 200 /250/ stupňů po dobu cca 40 -45 minut. Když je vše propečené a měkké, pak si zamícháme zakysanou smetanu a nalijeme ji na brambory a ještě dopečeme asi 15 minut. Pak vypneme a necháme ještě pár minut v troubě.

Poznámka k receptu na Pikantní zapečené brambory se zelím, klobásou a žirovnickým - balkánským sýrem:
Měla jsem zase CDD a tak jsem dala, co bylo doma. Manžel si pochutnal a říkál, že je to moc prima i studené a že by toto mohl mít pořád. Podáváme s okurkou, čalámádou apod. Solíme dost opatrně, sýr je balkánského druhu a tak až nakonec pak ochutíme v misce vše. Sýry se dají dát do rcp. i tavené i nastrouhané sýry.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pikantní zapečené brambory se zelím, klobásou a žirovnickým - balkánským sýrem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
  • Datum vložení: 02.10.2011
  • Počet porcí: plný plech, porce dle každého
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ostatní
  • Suroviny: 1 a 1/2 kg brambor 4 ostravské klobásy 1 balíček kysaného zelí 1 větší rajské jablíčko 1-2 zakysané smetany 1/2 balíčku žirovnického sýra/balkánský sýr/ 1PL červené sypké papriky 1/2 PL kari koření 2 PL oleje kmín, sůl, pepř petrželka, pažitka 3 jarní cibulky
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pikantní zapečené brambory se zelím, klobásou a žirovnickým - balkánským sýrem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pikantní zapečené brambory se zelím, klobásou a žirovnickým - balkánským sýrem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pikantní zapečené brambory se zelím, klobásou a žirovnickým - balkánským sýrem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist