|
Recept na Pikantní vepřová srdce se zeleninovým základem a paprikovou pastou
Recept na Pikantní vepřová srdce se zeleninovým základem a paprikovou pastou je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Pikantní vepřová srdce se zeleninovým základem a paprikovou pastou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 vepřová srdíčka 150 g uzené slaniny vývar z uzeného masa 2 větší cibule 3-4 PL zeleninového základu ( celer, mrkev, petržel ) 2 PL pikantní maďarské paprikové pasty nové koření, bobkový list, jalovec, celý pepř sůl, hladká mouka na zahuštění zakysaná smetana citrón.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pikantní vepřová srdce se zeleninovým základem a paprikovou pastou
Recept na Pikantní vepřová srdce se zeleninovým základem a paprikovou pastou: Nejdříve si připravíme srdíčka. Ze srdíček odstraníme blanky, tuk a pak je důkladně propláchneme, až do chvíle, dokud nebude voda úplně čirá a pak srdíčka osušíme. Poté je pokrájíme na kousky a vložíme je rozškvařit na pokrájenou slaninku do papiňáku. Zprudka srdíčka orestujeme, pak přidáme cibulku pokrájenou na měsíčky a dál vše zamícháme a zarestujeme, dokud se srdíčka pěkně nezatáhnou. Pak přidáme zeleninový základ, zamícháme a vložíme pikantní červenou maďarskou paprikovou pastu, opět zamícháme, vložíme koření podle uvedených ingrediencí a vše zalijeme vývarem z uzeného masa. Hrnec uzavřeme a dusime okolo cca 60 minut. Pokud ani po této době nejsou srdíčka měkká, ještě uzavřeme a dodusime dál. Nakonec vyndáme koření, dosolíme, opepříme, zakápneme citrónem, zalijeme rozmíchanou zakysanou smetanou. Podle hustoty omáčky pak dál zahustíme šťávu hladkou moukou,(solamylem, rozmíchanou ve vodě nebo ve vlažném uzeném vývaru. Podáváme s knedlíkem nebo s rýží.
Poznámka k receptu na Pikantní vepřová srdce se zeleninovým základem a paprikovou pastou: Množství zeleninového základu a paprikové pasty dáváme podle každého.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pikantní vepřová srdce se zeleninovým základem a paprikovou pastou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 13.07.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 4 vepřová srdíčka 150 g uzené slaniny vývar z uzeného masa 2 větší cibule 3-4 PL zeleninového základu ( celer, mrkev, petržel ) 2 PL pikantní maďarské paprikové pasty nové koření, bobkový list, jalovec, celý pepř sůl, hladká mouka na zahuštění zakysaná smetana citrón
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pikantní vepřová srdce se zeleninovým základem a paprikovou pastou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pikantní vepřová srdce se zeleninovým základem a paprikovou pastou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pikantní vepřová srdce se zeleninovým základem a paprikovou pastou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|