|
Recept na Pikantní rybí bochánky /burgry/ z uzené ryby
Recept na Pikantní rybí bochánky /burgry/ z uzené ryby je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pikantní rybí bochánky /burgry/ z uzené ryby budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
280 g vykostěné makrely 1 menší cibule 1 ČL hořčice 1 ČL chilli omáčky 2 nastrouhané stonky řapíkatého celeru 1 vejce sůl, pepř domáci strouhanka citrón 4 lístky libovolného salátu petrželka sezamová semínka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pikantní rybí bochánky /burgry/ z uzené ryby
Recept na Pikantní rybí bochánky /burgry/ z uzené ryby: Uzenou makrelu pečlivě vykostíme a tyčovým mixerem pak několika krátkými pulsy nasekáme najemno. Cibuli pokrájíme na kostičky, řapíkatý celer nastrouháme na hrubším struhadle a přidáme petrželku. Nasekané maso z makrely promícháme s nastrouhaným řapíkatým celerem a pokrájenou cibulkou a petrželkou, hořčicí, chilli omáčkou, vejcem a solí. Pomalu přimícháváme strouhanku. Z hotové směsi vytvarujeme placičky a odložíme je do chladu alespoň na hodinu. Bochánky /burgry/ před smažením obalíme ve strouhance, smíchané s drcenými sezamovými semínkami. Pro dospělé se může přidat i česnek. Zdroj: OnaDnes, jinak pozměněno podle domácích surovin
Poznámka k receptu na Pikantní rybí bochánky /burgry/ z uzené ryby: Viděla jsem zde rybí karbanátky od Jany Remkové, ale jsou dělané jinak, myslím i brambory tam jsou, proto jsem přidala něco zase jiného. Když si koupíme makrelu, sníme ji jen tak, takto máme asi 14 malých bochánků a je to moc dobré, křehké prima a i teplé jídlo.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pikantní rybí bochánky /burgry/ z uzené ryby, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 07.12.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 280 g vykostěné makrely 1 menší cibule 1 ČL hořčice 1 ČL chilli omáčky 2 nastrouhané stonky řapíkatého celeru 1 vejce sůl, pepř domáci strouhanka citrón 4 lístky libovolného salátu petrželka sezamová semínka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pikantní rybí bochánky /burgry/ z uzené ryby,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pikantní rybí bochánky /burgry/ z uzené ryby - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pikantní rybí bochánky /burgry/ z uzené ryby
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|