RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pikantní "papiňáková" vepřová roláda v alobalu

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pikantní "papiňáková" vepřová roláda v alobalu, recepty Pikantní "papiňáková" vepřová roláda v alobalu, Pikantní, "papiňáková", vepřová, roláda, alobalu


Recept na Pikantní "papiňáková" vepřová roláda v alobalu

Recept na Pikantní "papiňáková" vepřová roláda v alobalu je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Pikantní "papiňáková" vepřová roláda v alobalu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1000 g vepřové kýty 110 g sýra s modrou plísní Niva 2 pl rybízové marmelády 3 pl sladké chilli omáčky 1 cibule 6 malých soudkových,nebo cherry rajčátek 2 cm široký plátek másla sůl,mletý pepř na okořenění masa nit na zajištění rolády dvojitý plát alobalu na zabalení masa 6 dl horké vody.

Pikantní
Zvětšit obrázek

Recept na Pikantní "papiňáková" vepřová roláda v alobalu

Recept na Pikantní "papiňáková" vepřová roláda v alobalu:
Opláchnuté a osušené maso rozřízneme na stejnoměrnou placku a nejlépe přes fólii, nebo igelitový sáček rozklepeme na plát. Očištěnou cibuli a rajčátka nařežeme, cibuli na tenké půlměsíčky, rajčátka na silnější plátky. Sýr si nastrouháme na hrubém slzičkovém struhadle. Připravený plát masa mírně osolíme a opepříme po obou stranách, z vnitřní strany potřeme marmeládou, posypeme sýrem a zabalíme do rolády, kterou ještě pro jistotu na několika místech utáhneme nití. Alobal potřeme máslem, poklademe cibulí, rajčátky a kousky zbylého másla a zastříkneme chilli omáčkou. Položíme roládu, potřeme zbytkem chilli omáčky a pečlivě ji do alobalu zabalíme. Do papiňáku dáme nerezový pařák na ohřívání knedlíků, přilijeme 6dl horké vody a opatrně vložíme zabalenou roládu. Dbáme na to, aby byl alobal otočený překladem nahoru a případně puštěná šťáva nemohla vytéct. Až začne voda v hrnci vařit a ventil hodně ucházet, ubereme plamen na minimum a pod tlakem vaříme 45minut. Poté vypneme a necháme dojít. Pak hrnec otevřeme, roládu vytáhneme, položíme na vhodný talíř, nebo mísu a alobal otevřeme. Roládu přendáme na prkýnko, odstraníme nitě, nakrájíme na úhledné porce a uchováme v teple. Šťávu z alobalu přelijeme do menší nádobky, ponorným mixérem rozmixujeme a tím ji i zároveň zahustíme. Roládu podáváme s bramborovou kaší a přeléváme teplou šťávou.

Poznámka k receptu na Pikantní "papiňáková" vepřová roláda v alobalu:
Zkusila jsem další papiňáčkovou verzi a protože maso bylo šťavnaté, chutné a šťáva velice dobrá, tak vám svůj receptík přidávám. Můžete samozřejmně udělat z menší dávky masa a s jinou náplní, záleží, co doma v lednici máte:-)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pikantní "papiňáková" vepřová roláda v alobalu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 24.04.2012
  • Počet porcí: 6-7
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 1000 g vepřové kýty 110 g sýra s modrou plísní Niva 2 pl rybízové marmelády 3 pl sladké chilli omáčky 1 cibule 6 malých soudkových,nebo cherry rajčátek 2 cm široký plátek másla sůl,mletý pepř na okořenění masa nit na zajištění rolády dvojitý plát alobalu na zabalení masa 6 dl horké vody
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pikantní "papiňáková" vepřová roláda v alobalu, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pikantní "papiňáková" vepřová roláda v alobalu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pikantní "papiňáková" vepřová roláda v alobalu

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist