Recept na Pikantní lososový tataráček
Recept na Pikantní lososový tataráček je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pikantní lososový tataráček budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
300 g čerstvého ( chlazeného ) lososového filetu bez kůže 2 naťové cibulky ( pouze bílou část ) 1 feferonka snítka kopru nebo hladkolisté petržele 2 lžíce kaparů Na zálivku: mořská sůl citronový pepř 2 lžičky dijonské hořčice 3 lžíce olivového oleje šťáva z půlky limety.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pikantní lososový tataráček
Recept na Pikantní lososový tataráček: Očištěný a osušený filet nakrájíme nadrobno, taktéž bílou část z naťové cibulky a feferonku zbavenou jader. Přidáme najemno nakrájený kopr nebo petrželku a kapary. Necháme v misce. Suroviny na zálivku prošleháme vidličkou do krémové konzistence a přelijeme jí lososa. Necháme chvilku vychladit a proležet v lednici. Podle chuti dosolíme. Podáváme s bagetkou dokřupava opečenou v topinkovači, bohatě potřenou voňavým česnekem.
Poznámka k receptu na Pikantní lososový tataráček: spagetka: děkuju za odzkoušení a foto, jsem ráda, že chutnalo
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pikantní lososový tataráček, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: rebeka (Naďa)
- Datum vložení: 07.09.2012
- Počet porcí: 3 - 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 300 g čerstvého ( chlazeného ) lososového filetu bez kůže 2 naťové cibulky ( pouze bílou část ) 1 feferonka snítka kopru nebo hladkolisté petržele 2 lžíce kaparů Na zálivku: mořská sůl citronový pepř 2 lžičky dijonské hořčice 3 lžíce olivového oleje šťáva z půlky limety
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pikantní lososový tataráček,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pikantní lososový tataráček - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pikantní lososový tataráček
|
|