|
Recept na Pikantní hovězí závitky
Recept na Pikantní hovězí závitky je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Pikantní hovězí závitky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g hovězího zadního masa na plátky, 100 g Schwarzwaldské šunky, 1/2 l hovězího vývaru (použila jsem od Vitany) 1 Pl sardelové pasty, 2 chilli paprčky, 2 Pl povoleného másla + 1 P na zjemění omáčky, 1 Pl nasekaných kapar + 1 Pl do omáčky, 2 KL koření PIRI PIRI, 2 cibule, šalvěj mouka na zahuštění, kousek pórku, 3 stroužky česneku, 2 Pl olivového oleje, 1 Kl chilli olivového oleje, sůl,.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pikantní hovězí závitky
Recept na Pikantní hovězí závitky: Maso si nakrájíme na plátky a naklepeme ho. Do misky dáme povolené máslo, sardelovou pastu, 3 namačkané stroučky česneku, 2 najemno nasekané chilli papričky a umícháme si pastu. Pastu natřeme na plátky masa, na každý plátek masa dáme plátek šunky a lístky šalvěje, z masa uděláme závitky a sepneme párátkem. Cibuli a pórek oloupeme, nakrájíme nadrobno. V pánvi rozehřejeme oba oleje, maso necháme ze všech stran opéct, když je maso opečené, vyndáme ho na talíř. Na výpek dáme pórek a cibuli a necháme zesklovatět, přidáme maso, které jsme mírně osolili a okořenili kořením PIRI PIRI, podlijeme vývarem a dusíme, dokud není maso měkké. Maso vyndáme z pánve a necháme vypéct na výpek, potom zaprášíme moukou, necháme zarestovat, nalijeme vývar, přidáme kapary, vrátíme maso, provaříme, nakonec přidáme máslo a můžeme obědvat.
Poznámka k receptu na Pikantní hovězí závitky: mysulka:děkuji
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pikantní hovězí závitky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: suslajda (Hana)
- Datum vložení: 20.11.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 500 g hovězího zadního masa na plátky, 100 g Schwarzwaldské šunky, 1/2 l hovězího vývaru (použila jsem od Vitany) 1 Pl sardelové pasty, 2 chilli paprčky, 2 Pl povoleného másla + 1 P na zjemění omáčky, 1 Pl nasekaných kapar + 1 Pl do omáčky, 2 KL koření PIRI PIRI, 2 cibule, šalvěj mouka na zahuštění, kousek pórku, 3 stroužky česneku, 2 Pl olivového oleje, 1 Kl chilli olivového oleje, sůl,
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pikantní hovězí závitky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pikantní hovězí závitky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pikantní hovězí závitky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|