|
Recept na Pikantní fazolový guláš
Recept na Pikantní fazolový guláš je zařazen v kategorii omáčky.
K přípravě Pikantní fazolový guláš budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500g vepřového masa (kýta nebo plecko), 2dcl vývaru, 2dcl světlého piva, voda dle potřeby, 200g fazolí, česnek dle chuti, 2 bobkové listy, 2 lžíce rostlinného oleje, 1 středne velká cibule, 3 zelené paprikové lusky (můžeme použít i pálivou papriku), 1 lžíce hladké mouky, 1 lžíce rajského protlaku, chilli omáčka dle vlastní chuti, čerstvá petrželová nať, kmín, mletý pepř, sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pikantní fazolový guláš
Recept na Pikantní fazolový guláš: Fazole propláchneme pod tekoucí vodou a namočíme přes noc do studené vody, do které jsme přidali bobkový list a oloupaný prolisovaný česnek. Vody dáme dostatečné množství - fazole nabobtnají a část vody pojmou. Druhý den je ve stejné vodě uvaříme téměř doměkka. Papriky očistíme, odstraníme semínka a pokrájíme na nudličky. Na tuku osmahneme oloupanou a nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájené maso, osolíme, okořeníme dle vlastní chuti, zaprášíme moukou a zprudka orestujeme. Z fazolí slijeme všechnu vodu, ve které se vařily a přidáme je k masu spolu s pokrájenými paprikami a rajským protlakem. Podlijeme vývarem a pivem a na mírném plameni dusíme pod pokličkou doměkka. Nakonec dochutíme a posypeme petrželovou natí.
Poznámka k receptu na Pikantní fazolový guláš: moc hezké
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pikantní fazolový guláš, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Navrmi
- Datum vložení: 08.12.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Omáčky
- Suroviny: 500g vepřového masa (kýta nebo plecko), 2dcl vývaru, 2dcl světlého piva, voda dle potřeby, 200g fazolí, česnek dle chuti, 2 bobkové listy, 2 lžíce rostlinného oleje, 1 středne velká cibule, 3 zelené paprikové lusky (můžeme použít i pálivou papriku), 1 lžíce hladké mouky, 1 lžíce rajského protlaku, chilli omáčka dle vlastní chuti, čerstvá petrželová nať, kmín, mletý pepř, sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pikantní fazolový guláš,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pikantní fazolový guláš - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pikantní fazolový guláš
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|