Recept na Pikantní čínská pánev
Recept na Pikantní čínská pánev je zařazen v kategorii zeleninová jídla.
K přípravě Pikantní čínská pánev budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
300 g předvařené zmrazené zeleninové směsi 3 plátky Šmakouna nakrájeného na nudličky 2 velké cibule 1 zelená a 1 červená paprika 1 malý pórek 100 g čerstvých nebo 50 gramů sušených hub (lze použít i naložené) 80 gramů celeru 6 stroužků česneku 200 ml bílého vína 2 lžíce Solamylu sojová omáčka olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pikantní čínská pánev
Recept na Pikantní čínská pánev: Zeleninovou směs zalijeme asi 200 ml vody a vaříme 15 minut. Na pánvi orestujeme jemně nakrájenou cibuli, přidáme papriku nakrájenou na nudličky, na plátky nakrájený česnek a nahrubo nastrouhaný celer. Poté přimícháme houby a směs za stálého míchání chvilku podusíme. Jak udělat „čínu" Přilijeme víno, ve kterém jsme rozmíchali škrob. Lehce povaříme, přidáme sojovou omáčku, dochutíme a přidáme Šmakouna. Po prohřátí Šmakouna vmícháme na kolečka pokrájený pórek. Jako příloha se nejlépe hodí rýže, ale můžete vyzkoušet také čínské nudle, popřípadě brambory. Podávejte buď oddělené, nebo před servírováním promíchejte směs s přílohou.
Poznámka k receptu na Pikantní čínská pánev: http://www.mebio.czJedná se o výrobek s názvem Šmakoun. Pod tímto názvem můžeme hledat velmi chutnou a zdravou alternativu klasických masných výrobků, která se podobá sýru, ale svou chutí a konzistencí vás překvapí.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pikantní čínská pánev, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: filip30
- Datum vložení: 31.08.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zeleninová jídla
- Suroviny: 300 g předvařené zmrazené zeleninové směsi 3 plátky Šmakouna nakrájeného na nudličky 2 velké cibule 1 zelená a 1 červená paprika 1 malý pórek 100 g čerstvých nebo 50 gramů sušených hub (lze použít i naložené) 80 gramů celeru 6 stroužků česneku 200 ml bílého vína 2 lžíce Solamylu sojová omáčka olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pikantní čínská pánev,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pikantní čínská pánev - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pikantní čínská pánev
|
|