|
Recept na Perník s broskvemi a krémem
Recept na Perník s broskvemi a krémem je zařazen v kategorii moučníky - perníky.
K přípravě Perník s broskvemi a krémem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Perníkové těsto: 450g mouky, půl hladkou a polohrubou, 150g cukr moučka, 2pol.lžíce kakaa, 1kypřící prášek do perníku, půl sáčku prášku do pečiva, 2vejce, 150ml oleje, 150ml mléka, 2pl.lžíce marmelády, 2pol.lžíce medu, velká konzerva broskví, část šťávy s broskví. Krém: 150g másla, 2měkké tvarohy ve vaničce, cukr moučka podle chuti, pomerančová esence. Čokoládová poleva: 100g cukr moučka, 20g másla, 30g 100% tuk(Omega,Iva),30g kakao, 3pol.lžíce horké vody, pár kapek citr.šťávy..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Perník s broskvemi a krémem
Recept na Perník s broskvemi a krémem: Mouku, cukr, prášek do peč., prášek do perníku a kakao smícháme. Přidáme vejce, olej, mléko, marmeládu, med a všechno šlehačem smícháme, přidáme trochu štávy s broskvového kompotu, ať jde hmota dobře roztáhnout na plechu, vyloženém pečícím papírem. Rovnoměrně rozetřeme na plech a poklademe pokrájenými broskvemi. Pečeme v předehřaté troubě na 170st.Necháme vychládnout. Krém: Maslo vyšleháme s cukrem, přidáme tvarohy a esenci jakou zrovna máme, já dala pomerančovou. Dobře všechno vyšleháme. Krém naneseme na vychladlý perník a polejeme čokoládovou polevou. Vidličkou projedeme polevu s krémem pro ozdobu. Poleva: Tuk a máslo rozpustíme ve vodní lázni, přidáme cukr, kakao a horkou vodu. Mícháme až se vše spojí. Nakonec přidáme pár kapek citr.šťávy a ještě promícháme.
Poznámka k receptu na Perník s broskvemi a krémem: Vymýšlela jsem co upéct ze surovin, které jsem měla doma. Nakonec z toho vznikl neobvyklý moučník, ale všem chutnal.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Perník s broskvemi a krémem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: majda 2
- Datum vložení: 30.08.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Perníky
- Suroviny: Perníkové těsto: 450g mouky, půl hladkou a polohrubou, 150g cukr moučka, 2pol.lžíce kakaa, 1kypřící prášek do perníku, půl sáčku prášku do pečiva, 2vejce, 150ml oleje, 150ml mléka, 2pl.lžíce marmelády, 2pol.lžíce medu, velká konzerva broskví, část šťávy s broskví. Krém: 150g másla, 2měkké tvarohy ve vaničce, cukr moučka podle chuti, pomerančová esence. Čokoládová poleva: 100g cukr moučka, 20g másla, 30g 100% tuk(Omega,Iva),30g kakao, 3pol.lžíce horké vody, pár kapek citr.šťávy.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na perník s broskvemi a krémem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Perník s broskvemi a krémem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Perník s broskvemi a krémem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|