|
Recept na Perník Paříž
Recept na Perník Paříž je zařazen v kategorii moučníky - perníky.
K přípravě Perník Paříž budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 vejce 1 dcl vody 1 dcl oleje 25 dkg cukru krupice 30 dkg pol.mouky 2 lžíce kakaa 1 prášek do perníku skořice, ml.ořechy pařížská šlehačka: 2 smetany 33%, 4 lžíce cukru, 2 lžíce kakaa,1 vanilk.cukr poleva: čokoláda na vaření, 5 dkg 100% tuk, 5 dkg másla kokosky kupované.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Perník Paříž
Recept na Perník Paříž: Celá vejce, vodu, olej a cukr vyšleháme do pěny a pak přidáme ostatní suroviny, těsto má být řidší, proto možno zředit mlékem. Nalijeme na pekáč vymazaný tukem a vysypaný hr. moukou a upečeme. Na vychladlý naneseme čok. polevu (vše necháme nad párou rozpustit a pečlivě vymícháme do hladka). Zdobíme pusinkami z pařížské šlehačky a kokoskou přilepenou džemem. Pařížská šlehačka: do studené smetany zamícháme kakao s cukrem a zahřejeme k bodu varu, stáhneme ze sporáku a necháme vychladit do druhého dne. Pak ušleháme klasickým způsobem. Pokud chceme mít šlehačku dvoubarevnou, můžeme obarvit kakaem pouze polovinu dávky.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Perník Paříž, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: jajine
- Datum vložení: 08.07.2010
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Perníky
- Suroviny: 4 vejce 1 dcl vody 1 dcl oleje 25 dkg cukru krupice 30 dkg pol.mouky 2 lžíce kakaa 1 prášek do perníku skořice, ml.ořechy pařížská šlehačka: 2 smetany 33%, 4 lžíce cukru, 2 lžíce kakaa,1 vanilk.cukr poleva: čokoláda na vaření, 5 dkg 100% tuk, 5 dkg másla kokosky kupované
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na perník paříž,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Perník Paříž - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Perník Paříž
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|