|
Recept na Pěkně ostré vepřové ocásky s chilli, koriandrem, tymiánem a uzeným česnekem
Recept na Pěkně ostré vepřové ocásky s chilli, koriandrem, tymiánem a uzeným česnekem je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Pěkně ostré vepřové ocásky s chilli, koriandrem, tymiánem a uzeným česnekem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1800 g vepřových ocásků 1 PL soli 1 lžička kmínu 1 lžička fenyklových semínek 1 lžička koriandrových semínek 1/2 lžičky chilli papriček 1/2 lžičky sušeného tymiánu 2 hlavy uzeného česneku ( přepůlené) 2 citrony ( přepůlené) 1 a 1/2 PL olivového oleje.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pěkně ostré vepřové ocásky s chilli, koriandrem, tymiánem a uzeným česnekem
Recept na Pěkně ostré vepřové ocásky s chilli, koriandrem, tymiánem a uzeným česnekem: Do hmoždíře dáme sůl, kmín, koriandr, fenykl, chilli a drtíme, aby se vše spojilo. Přidáme sušený tymián. Ocásky kuchyňsky upravíme, směs vetřeme do masa, pokapeme olejem a posypeme zbytkem soli. Necháme přes noc naložené v chladu. Druhý den dáme péci do předehřáté trouby. Podlijeme vodou nebo vývarem. Pečeme dozlatova na 220 stupňů. Když začínají ocásky zlátnout, zmírníme teplotu a přidáme do pekáčku přepůlené hlavy uzeného česneku a citrony. Pečeme dokřupava. Podáváme s kaší bnebo jen tak. Ocásky obíráme s chlebem. Výborné k tomu je pivečko.
Poznámka k receptu na Pěkně ostré vepřové ocásky s chilli, koriandrem, tymiánem a uzeným česnekem: Anna Kocikova: Aničko, mají někdy jen kusy masa "ocásky dražší" bez kostí a někdy to ,co jsem pekla, ale asi už taky ty s kostí nebudu kupovat, jen ty balíčky - ocásky bez kosti, ty jsou vynikající, někdy na ně narazím, ovšem jsou hned pryč
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pěkně ostré vepřové ocásky s chilli, koriandrem, tymiánem a uzeným česnekem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 01.04.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 1800 g vepřových ocásků 1 PL soli 1 lžička kmínu 1 lžička fenyklových semínek 1 lžička koriandrových semínek 1/2 lžičky chilli papriček 1/2 lžičky sušeného tymiánu 2 hlavy uzeného česneku ( přepůlené) 2 citrony ( přepůlené) 1 a 1/2 PL olivového oleje
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pěkně ostré vepřové ocásky s chilli, koriandrem, tymiánem a uzeným česnekem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pěkně ostré vepřové ocásky s chilli, koriandrem, tymiánem a uzeným česnekem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pěkně ostré vepřové ocásky s chilli, koriandrem, tymiánem a uzeným česnekem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|