|
Recept na Pekáček Adama Richmana
Recept na Pekáček Adama Richmana je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Pekáček Adama Richmana budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Maso: 500 g bůčku, 500 g vepřových žebírek, 2 paprikové klobásy, 300 g moravského uzeného, 1 cibule, mletá paprika, sůl, pepř, voda Příloha č. 1: 1 kg brambor, voda sůl, máslo Příloha č. 2: 1 sklenice červeného sterilovaného zelí, 1 červená cibule, sádlo, sůl, kmín, citron, cukr.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pekáček Adama Richmana
Recept na Pekáček Adama Richmana: Maso osolíme, opepříme a opaprikujeme. Maso i uzeniny dáme do pekáčku. Přidáme cibuli, podlijeme vodou a při teplotě 180°C pečeme do zlatova. Maso vyjmeme a nakrájíme. Výpek slijeme do kastrůlku a ještě na plotně prohřejeme a zahustíme tmavou jíškou. Oloupané brambory uvaříme v osolené vodě do měkka. Vodu poté slijeme. K bramborám přidáme máslo a rozšťoucháme. Na sádle zesklovatíme cibuli, přidáme zelí i s nálevem a dusíme do měkka. Před dokončením doladíme chuť citronem a cukrem. Vše naskládáme na mísu a podáváme i se sósem.
Poznámka k receptu na Pekáček Adama Richmana: Musí to chutnat úpně fantasticky,zahrnu do svátečních jídel.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pekáček Adama Richmana, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: evosheek (Ivo)
- Datum vložení: 07.01.2014
- Počet porcí: 4-6 porcí
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Maso: 500 g bůčku, 500 g vepřových žebírek, 2 paprikové klobásy, 300 g moravského uzeného, 1 cibule, mletá paprika, sůl, pepř, voda Příloha č. 1: 1 kg brambor, voda sůl, máslo Příloha č. 2: 1 sklenice červeného sterilovaného zelí, 1 červená cibule, sádlo, sůl, kmín, citron, cukr
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pekáček adama richmana,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pekáček Adama Richmana - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pekáček Adama Richmana
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|