Recept na Pečínka na medu
Recept na Pečínka na medu je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Pečínka na medu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg vepřové pečeně (nebo plátky) 100 ml olivového oleje 1 lžíce šalvěje 1 lžíce mletého kmínu (lze použít i římský kmín) 1 lžíce grilovacího koření 200 g másla 1 lžíce hladké mouky 300 ml bílého vína 600 ml zeleninového vývaru 8 brambor 4 lžíce medu.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pečínka na medu
Recept na Pečínka na medu: Rozmícháme med s olivovým olejem a potřeme jím umyté maso. Na talíři smícháme šalvěj, kmín, grilovací koření a maso v něm obalíme. Dáme na pekáč a podlijeme trochou vody. Troubu předehřejeme na 180°C a pečeme 5o minut (pokud máme pečeni v celku). Teplotu stáhneme na 160°C a pečeme ještě dále do změknutí. Mezitím si v kastrolu připravíme omáčku. Rozehřejeme máslo, přidáme víno, mouku rozkvedlanou ve vývaru a povaříme cca 15 minut. Podáváme s uvařenými bramborami.
Poznámka k receptu na Pečínka na medu: ZDROJ: recepty.cz
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pečínka na medu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Papunka (Eva)
- Datum vložení: 09.08.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 1 kg vepřové pečeně (nebo plátky) 100 ml olivového oleje 1 lžíce šalvěje 1 lžíce mletého kmínu (lze použít i římský kmín) 1 lžíce grilovacího koření 200 g másla 1 lžíce hladké mouky 300 ml bílého vína 600 ml zeleninového vývaru 8 brambor 4 lžíce medu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pečínka na medu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pečínka na medu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pečínka na medu
|
|