Recept na Pečený siven s příchutí tymiánu a žampiónů
Recept na Pečený siven s příchutí tymiánu a žampiónů je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pečený siven s příchutí tymiánu a žampiónů budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
naporcovaný siven sůl, pepř, tymián 2 lžíce olivového oleje hrst nakrájených žampiónů hrst anglické slaniny hrst nakrájené jarní cibulky vařené brambory jako příloha.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pečený siven s příchutí tymiánu a žampiónů
Recept na Pečený siven s příchutí tymiánu a žampiónů: Naporcovanou rybu osolíme a opepříme dle vlastní chuti. Jednotlivé porce posypeme tymiánem, prsty vklepeme všechny ingredience lehce do masa a necháme v lednici odpočinout 15 minut. Mezitím si dáme vařit brambory. Na olivovém oleji v pánvi, prudce opečeme z obou stran porce sivena. Poté dáme opečené porce na pekáček a dáme zapéct do trouby zhruba na 10 minut. Do výpeku na pánvi dáme nakrájené žampióny, anglickou a cibulku a propečeme vše asi 10 minut. Na talíř servírujeme pečeného sivena a vařené brambory sypané žampiónovou směsí.
Poznámka k receptu na Pečený siven s příchutí tymiánu a žampiónů: Siven je ryba podobná pstruhovi . Tato dobrota určitě půjde udělat i z jiného druhu ryb.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pečený siven s příchutí tymiánu a žampiónů, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: hanahcotton (Hanka Svatušková)
- Datum vložení: 01.07.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: naporcovaný siven sůl, pepř, tymián 2 lžíce olivového oleje hrst nakrájených žampiónů hrst anglické slaniny hrst nakrájené jarní cibulky vařené brambory jako příloha
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pečený siven s příchutí tymiánu a žampiónů,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pečený siven s příchutí tymiánu a žampiónů - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pečený siven s příchutí tymiánu a žampiónů
|
|