|
Recept na Pečený bažant na houbách
Recept na Pečený bažant na houbách je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Pečený bažant na houbách budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 bažant 100 g anglické slaniny v celku 250 g hub 1 cibule 3 lžičky koření divočina sůl 4 lžíce oleje.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pečený bažant na houbách
Recept na Pečený bažant na houbách: Očistěného bažanta rozčtvrtíme, prošpikujeme anglickou slaninou a jednotlivé porce osolíme. Dno pekáče poklademe proužky cibule a maso na ni rozložíme. V oleji rozmícháme divoké koření a bažanta jím potřeme. Pekáč přiklopíme a necháme alespoň dvě hodiny marinovat. Podlijeme vodou a pečeme přiklopené v troubě na 180 stupňů asi hodinku a půl. Poté ještě na posledních 30 minut pečení přidáme na kousky nakrájené houby.
Poznámka k receptu na Pečený bažant na houbách: +4já už jsem ho taky neměla moc dlouho ale je to dobrota
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pečený bažant na houbách, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: dzungila (Andrea)
- Datum vložení: 25.11.2010
- Počet porcí: 5
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 1 bažant 100 g anglické slaniny v celku 250 g hub 1 cibule 3 lžičky koření divočina sůl 4 lžíce oleje
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pečený bažant na houbách,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pečený bažant na houbách - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pečený bažant na houbách
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|