|
Recept na Pečené vepřové ocásky ve vinné marinádě se špenátem
Recept na Pečené vepřové ocásky ve vinné marinádě se špenátem je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Pečené vepřové ocásky ve vinné marinádě se špenátem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1800 g vepřových ocásků Na marinádu : 2 jarní cibulky i s natí uzená sypká paprika 6 stroužků česneku, petrželová nať 150 ml řepkového oleje čerstvá majoránka 400-500 ml červeného vína nebo piva sůl, pepř, vývar.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pečené vepřové ocásky ve vinné marinádě se špenátem
Recept na Pečené vepřové ocásky ve vinné marinádě se špenátem: Vepřové ocásky omyjeme. Smícháme petrželovou nať, prolisovaný česnek, nasekanou jarní cibulku i s natí, červené víno, olej, čerstvě promnutou majoránku, pepř, sůl a uzenou papriku. Vše dobře promícháme. V této marinádě ocásky z obou stran potřeme a necháme naložené nejlépe přes noc. Takto uleželé ocásky vložíme druhý den na plech, posypeme drceným kmínem a pečeme v troubě doměkka. Podléváme vývarem a vínem. Upečené ocásky podáváme s pečeným bramborem a se špenátem nebo jen s pečivem.
Poznámka k receptu na Pečené vepřové ocásky ve vinné marinádě se špenátem: Maso z vepřových ocásků je velmi křehké a špenát je můj favorit a pečené brambory je moje krásná vzpomínka na dětství. Dohromady to bude velmi chutné
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pečené vepřové ocásky ve vinné marinádě se špenátem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 18.09.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 1800 g vepřových ocásků Na marinádu : 2 jarní cibulky i s natí uzená sypká paprika 6 stroužků česneku, petrželová nať 150 ml řepkového oleje čerstvá majoránka 400-500 ml červeného vína nebo piva sůl, pepř, vývar
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pečené vepřové ocásky ve vinné marinádě se špenátem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pečené vepřové ocásky ve vinné marinádě se špenátem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pečené vepřové ocásky ve vinné marinádě se špenátem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|