|
Recept na Pečené maso s červeným zelím a bramborovým knedlíkem
Recept na Pečené maso s červeným zelím a bramborovým knedlíkem je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Pečené maso s červeným zelím a bramborovým knedlíkem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Pečené maso: půl kila bůčku, půl kila kotlety, 1 velká cibule, 2 stroužky česneku, kmín, grilovací koření, půl kostky masoxu, půl kostky zeleninového bujónu. Červené zelí: 1 červené kysané zelí v sáčku, kousek bílé části jarní cibulky, kousek pórku, olej, 1 lžíce hl. mouky, sůl, cukr..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pečené maso s červeným zelím a bramborovým knedlíkem
Recept na Pečené maso s červeným zelím a bramborovým knedlíkem: Bůček ořežeme od kůže a nakrájíme na tenčí plátky. V misce si smícháme olej, grilovací koření a 2 lžičky kmínu. Promícháme. V této směsi necháme bůček 1 hodinu odležet. Vepřovou kotletu si nakrájíme na plátky a položíme na plech. Posypeme cibulí nakrájenou na proužky a česnekem nakrájeným na kolečka. Přidáme masox, bujón, posypeme kmínem, zalijeme trochou oleje a vodou. Bůček vložíme do trouby na mřížku a pod to dáme plech s kotletami. Pečeme na 250 stupňů do změknutí. Poté bůček vyndáme a šťávu u kotlet zahustíme moukou. Krátce zapečeme. Zelí: Pórek a jarní cibulku nakrájíme na jemno. Dáme do hrnce restovat s troškou oleje. Poté zasypeme lžící hladké mouky a promícháme. Vložíme zelí, které neproplachujeme. Promícháme, zalijeme trochou vody a vaříme asi 15 minut. Dosolíme a můžeme dosladit.
Poznámka k receptu na Pečené maso s červeným zelím a bramborovým knedlíkem: Podáváme s bramborovým knedlíkem.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pečené maso s červeným zelím a bramborovým knedlíkem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: misza (Míša)
- Datum vložení: 02.11.2010
- Počet porcí: 10
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Pečené maso: půl kila bůčku, půl kila kotlety, 1 velká cibule, 2 stroužky česneku, kmín, grilovací koření, půl kostky masoxu, půl kostky zeleninového bujónu. Červené zelí: 1 červené kysané zelí v sáčku, kousek bílé části jarní cibulky, kousek pórku, olej, 1 lžíce hl. mouky, sůl, cukr.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pečené maso s červeným zelím a bramborovým knedlíkem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pečené maso s červeným zelím a bramborovým knedlíkem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pečené maso s červeným zelím a bramborovým knedlíkem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|