|
Recept na Pečené kuře na adžice s broskví
Recept na Pečené kuře na adžice s broskví je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Pečené kuře na adžice s broskví budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kuře, 2 paprikové lusky, 2 broskve, koření adžika, 100 g anglické slaniny, 1 lžíce sádla(nebo másla), sůl..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pečené kuře na adžice s broskví
Recept na Pečené kuře na adžice s broskví: Kuře si naporcujeme a osolíme, na dno pekáčku dáme sádlo, pak porce kuřete a ty dost posypeme adžikou, trošku zalijeme vývarem a dáme péct do trouby. Po půl hodině si vyndáme pekáč a na kuře naskládáme anglickou slaninu, posypeme nakrájenými paprikami a nakrájenými broskvemi, ještě podlijeme a dáme péct na další půl hodinu. Nakonec z pekáče odstraníme kuře, šťávu zalijeme vodou se solamylem, hodně promícháme a necháme na plotýnce zhoustnout a kuře vrátíme.
Poznámka k receptu na Pečené kuře na adžice s broskví: Nadúroda broskví mě donutila, dát je do všeho a tak báááječně dopadly s kuřetem a moc jsme si pochutnali!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pečené kuře na adžice s broskví, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 22.11.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 1 kuře, 2 paprikové lusky, 2 broskve, koření adžika, 100 g anglické slaniny, 1 lžíce sádla(nebo másla), sůl.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pečené kuře na adžice s broskví,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pečené kuře na adžice s broskví - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pečené kuře na adžice s broskví
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|