|
Recept na Pecene foul (bob obecny)
Recept na Pecene foul (bob obecny) je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Pecene foul (bob obecny) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
suseny bob zahradni (viz. odkaz) rimsky kmin citronova sul (nebo citronova stava) sul hladkolista petrzelka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pecene foul (bob obecny)
Recept na Pecene foul (bob obecny): Susene boby namocime pres noc do vody (muzeme pridat trochu sody, neni to vsak nutne). Druhy den vodu slijeme, dame cistou, privedeme k varu, pote vlozime do trouby a pri 130 stupnich cca 2,5 - 3,5 hodiny peceme do mekka (slupka nezmekne, pouze vnitrek bobu). Boby muzeme i bezne varit jako jine lusteniny, ale z trouby jsou chutnejsi. Pri peceni ci vareni zmeni barvu, zhnednou. Po upeceni slijeme zbyvajici tekutinu. Pri servirovani fazole osolime, posypeme citronovou soli, nebo pokapeme citronovou stavou a posypeme rimskym kminem a petrzelkou. Konzumuje se pouze vnitrek bobu, ktery vymackneme, slupku vyhodime. Podavame vlazne.
Poznámka k receptu na Pecene foul (bob obecny): http://eshop.provita.cz/bob-obecny-konsky-500g-pro... Tato pochutina je v arabskem svete velmi oblibena. Na trzistich se tradicne prodava u pojizdnych kramku, spolu s turmusem (viz. foto)..http://www.flickr.com/photos/nillyo/301334087/
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pecene foul (bob obecny), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: aisha
- Datum vložení: 06.04.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: suseny bob zahradni (viz. odkaz) rimsky kmin citronova sul (nebo citronova stava) sul hladkolista petrzelka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pecene foul (bob obecny),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pecene foul (bob obecny) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pecene foul (bob obecny)
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|