RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pečené cibulové kroužky s 4 druhy dipů

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pečené cibulové kroužky s 4 druhy dipů, recepty Pečené cibulové kroužky s 4 druhy dipů, Pečené, cibulové, kroužky, 4, druhy, dipů


Recept na Pečené cibulové kroužky s 4 druhy dipů

Recept na Pečené cibulové kroužky s 4 druhy dipů je zařazen v kategorii bezmasá jídla. K přípravě Pečené cibulové kroužky s 4 druhy dipů budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Cibulové kroužky: 2 cibule, na 1 cm kolečka 1/2 hrnku hladké mouky 1 necelá lžíce vašeho oblíbeného koření (může se vypustit) 1 vejce 1/2 hrnku podmáslí pepř, sůl strouhanka Sladkokyselý dip: 1/2 hrnku cukru 1/2 hrnku vody 2 lžíce bílého vinného octa 1a1/2 lžíce sojové omáčky 3 lžíce kečupu 2 lžíce kukuřičného škrobu + 2 lžíce vody na rozpuštění Česnekovo-koprový dip: 200 g zakysané smetany 3 lžíce čerstvého kopru, nasekaného 3 stroužky česneku, třeného 1 lžička sušené bazalky sůl, pepř Jalapeňo dip: 1/2 hrnku zakysané smetany 1/4 hrnku majonézy 1 menší jarní cibulka, nadrobno 1 lžíce nakládaných jalapeňo papriček, nadrobno 1/2 lžičky nálevu z papriček sůl, pepř Medovo-hořčičný dip: 1/2 hrnku majonézy 2 lžíce hořčice (dle vašeho uvážení) 1 lžíce dijonské hořčice 3 lžíce medu 1/2 lžičky citronové šťávy.

Pečené cibulové kroužky s 4 druhy dipů
Zvětšit obrázek

Recept na Pečené cibulové kroužky s 4 druhy dipů

Recept na Pečené cibulové kroužky s 4 druhy dipů:
Cibulové kroužky: 1) Nakrájenou cibuli dáme na 5 minut do studené vody. Poté obalíme v mouce smíchané s kořením. Poté namáčíme do podmáslí s rozšlehaným vejcem, solí a pepřem. A nakonec obalujeme v strouhance. 2) Troubu rozehřejeme na 230°C. Na plech dáme pečící papír, který zlehka potřeme olejem. Pečeme 7 minut z jedné a 7 minut z druhé strany. Sladkokyselý dip: 1) Cukr necháme zkaramelizovat, poté přidáme vodu a počkáme, až se zbytky cukru úplně rozpustí, přidáme zbylé ingredience a pár minut povaříme. Ke konci přidáme škrob rozpuštěný ve vodě. Česnekovo-koprový dip: 1) Vše promícháme a necháme uležet. Jalapeňo dip: 1) Vše promícháme a necháme uležet. Medovo-hořčičný dip: 1) Vše promícháme a necháme uležet.

Poznámka k receptu na Pečené cibulové kroužky s 4 druhy dipů:
Ideální letní pohoštěníb

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pečené cibulové kroužky s 4 druhy dipů, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: aadulka
  • Datum vložení: 21.08.2013
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Bezmasá jídla
  • Suroviny: Cibulové kroužky: 2 cibule, na 1 cm kolečka 1/2 hrnku hladké mouky 1 necelá lžíce vašeho oblíbeného koření (může se vypustit) 1 vejce 1/2 hrnku podmáslí pepř, sůl strouhanka Sladkokyselý dip: 1/2 hrnku cukru 1/2 hrnku vody 2 lžíce bílého vinného octa 1a1/2 lžíce sojové omáčky 3 lžíce kečupu 2 lžíce kukuřičného škrobu + 2 lžíce vody na rozpuštění Česnekovo-koprový dip: 200 g zakysané smetany 3 lžíce čerstvého kopru, nasekaného 3 stroužky česneku, třeného 1 lžička sušené bazalky sůl, pepř Jalapeňo dip: 1/2 hrnku zakysané smetany 1/4 hrnku majonézy 1 menší jarní cibulka, nadrobno 1 lžíce nakládaných jalapeňo papriček, nadrobno 1/2 lžičky nálevu z papriček sůl, pepř Medovo-hořčičný dip: 1/2 hrnku majonézy 2 lžíce hořčice (dle vašeho uvážení) 1 lžíce dijonské hořčice 3 lžíce medu 1/2 lžičky citronové šťávy
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pečené cibulové kroužky s 4 druhy dipů, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pečené cibulové kroužky s 4 druhy dipů - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pečené cibulové kroužky s 4 druhy dipů

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist