|
Recept na Pečenáče
Recept na Pečenáče je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pečenáče budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Půlkilové balení ryb(měla jsem hejky), strouhanka, vajíčko, hladká mouka, sůl. Nálev: 2 pepře, 2 kuličky nové koření, 2 lžičky cukru, 2 sachariny, 1 lžička soli, asi 1 dcl octa, bobkový list..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pečenáče
Recept na Pečenáče: Z ryb odstraníme páteře, ale kůži necháme. Mírně osolíme a obalíme v trojobalu a usmažíme, jako řízky. Do vyšších sklenic si dáme vše, co je třeba do nálevu, mimo octu. Ryby naskládáme nastojato, pokud nemáme plochou nádobu, zalejeme octem, dolejeme vodu až do vrchu a zavíčkujeme. Sterilujeme, ale opravdu jen na chycení víčka, pokud můžeme, tak horkým vzduchem. Konzumujeme tak po 3 dnech, ale i později, pokud vydržíme.
Poznámka k receptu na Pečenáče: Možná to jde i bez sterilizace, pro mne to je dnes premiéra, tak nevím. Recept je opět můj. Pečenáče miluji a tak jsem si řekla, že se snad na tom nedá nic pokazit. Uvidíme.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pečenáče, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 28.10.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: Půlkilové balení ryb(měla jsem hejky), strouhanka, vajíčko, hladká mouka, sůl. Nálev: 2 pepře, 2 kuličky nové koření, 2 lžičky cukru, 2 sachariny, 1 lžička soli, asi 1 dcl octa, bobkový list.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pečenáče,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pečenáče - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pečenáče
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|