Recept na Pečená treska pod krustou
Recept na Pečená treska pod krustou je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pečená treska pod krustou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 - 700 g plátků filetované tresky sůl, pepř olivový olej 15 snítek čerstvé petrželky, lístky a stonky zvlášť 1/2 hrnku strouhanky 1 stroužek česneku 2 filátka ančoviček 1 vrchovatá lžíce kaparů.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pečená treska pod krustou
Recept na Pečená treska pod krustou: 1) Troubu si předehřejeme na 200°C. 2) Rybu osolíme a opepříme po obou stranách. Pekáček vymažeme olejem, poklademe stonky z petrželky a vložíme filety v jedné vrstvě. 3) Do mixéru si dáme lístky petrželky, strouhanku, česnek, ančovičky a kapary a rozmixujeme. Tuto směs poklademe na filety a poté pokapeme lehce olejem (nejlepší na to je olej ve spreji). Dáme do trouby a zapékáme asi 16 minut.
Poznámka k receptu na Pečená treska pod krustou: Zdroj: Italská rybí kuchařka.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pečená treska pod krustou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: aadulka
- Datum vložení: 21.11.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 500 - 700 g plátků filetované tresky sůl, pepř olivový olej 15 snítek čerstvé petrželky, lístky a stonky zvlášť 1/2 hrnku strouhanky 1 stroužek česneku 2 filátka ančoviček 1 vrchovatá lžíce kaparů
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pečená treska pod krustou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pečená treska pod krustou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pečená treska pod krustou
|
|