Recept na Pečená krkovička pod alobalem s cibulí a hořčicí
Recept na Pečená krkovička pod alobalem s cibulí a hořčicí je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Pečená krkovička pod alobalem s cibulí a hořčicí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 plátky krkovičky(cca 600g) 2 cibule 2 stroužky česneku 1 lžíce grilovacího koření plnotučná hořčice 2 lžíce oleje +/- čerství mletý pepř alobal na zakrytí pekáčku.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pečená krkovička pod alobalem s cibulí a hořčicí
Recept na Pečená krkovička pod alobalem s cibulí a hořčicí: Plátky masa si nejdříve tak 1/2 hod. před pečením namarinujeme smíchaným gril. kořením, pepřem, olejem a na plátky pokrájeným česnekem. Maso poklademe do pekáčku, potřeme hořčicí a zasypeme na hrubo pokrájenou cibulí. Zbytkem marinády polejeme cibulku. Přikrejeme alobalem (dobře na stranách utěsnit) a tak 1 hod. pečem při 180C°. Poté alobal sejmeme, přidáme trochu vody a odkryté tak 20 min. dopečeme.
Poznámka k receptu na Pečená krkovička pod alobalem s cibulí a hořčicí: Jako příloha se hodí vařené, pečené, smažené brambory nebo hranolky. Velice chutné je přidat do pečení masa na kolečka paprikovou klobásu.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pečená krkovička pod alobalem s cibulí a hořčicí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Vasek111
- Datum vložení: 25.03.2013
- Počet porcí: 2-4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 4 plátky krkovičky(cca 600g) 2 cibule 2 stroužky česneku 1 lžíce grilovacího koření plnotučná hořčice 2 lžíce oleje +/- čerství mletý pepř alobal na zakrytí pekáčku
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pečená krkovička pod alobalem s cibulí a hořčicí,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pečená krkovička pod alobalem s cibulí a hořčicí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pečená krkovička pod alobalem s cibulí a hořčicí
|
|