|
Recept na Pečená drůbeží játra
Recept na Pečená drůbeží játra je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Pečená drůbeží játra budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Asi půl kg drůbežích jater, 1 balíček grilovacího koření, strouhanka na obalení, olej na vymazání pekáčku a pokapání jater..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pečená drůbeží játra
Recept na Pečená drůbeží játra: Játra si odblaníme a necháme je vcelku, nepřekrojujeme. Dáme je do misky a nasypeme na ně grilovací koření a pořádně je ze všech stran obalíme. Takto upravená je ještě obalíme ve strouhance a poklademe na olejem vymazaný pekáček vedle sebe. Ještě trochu pokapeme olejem, přiklopíme druhým pekáčkem a dáme do vyhřáté trouby na 220 stupňů. Přiklopené pečeme 15 minut, potom odklopíme a pečeme ještě 15 minut, popřípadě i více, podle toho, jakou mají barvu. Musí být tmavě hnedá.
Poznámka k receptu na Pečená drůbeží játra: Tento recept jsem dostala meilem. Na obrázcích je logo "kuchařka ze Slovácka", od které jsem už nejednu dobrůtku vařila, např. "Hovězí nadivoko" Pod tímto receptem je doslovně napsáno "Tož toto je žranica!!!" A opravdu je!! Pro mne zatím snad nejlépe upravená drůbeží játra, jaká jsem jedla. Vyzkoušejte!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pečená drůbeží játra, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 03.12.2010
- Počet porcí: 75 ks
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: Asi půl kg drůbežích jater, 1 balíček grilovacího koření, strouhanka na obalení, olej na vymazání pekáčku a pokapání jater.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pečená drůbeží játra,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pečená drůbeží játra - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pečená drůbeží játra
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|