|
Recept na Pečená cuketa s mletým masem – dle Karola Okrasy Pieczone cukinie i kwiaty cukinii faszerowane mięse
Recept na Pečená cuketa s mletým masem – dle Karola Okrasy Pieczone cukinie i kwiaty cukinii faszerowane mięse je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Pečená cuketa s mletým masem – dle Karola Okrasy Pieczone cukinie i kwiaty cukinii faszerowane mięse budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
200 g mleté vepřové • 200 g mleté hovězí • 100 g červených fazolí z konzervy • 3 zoubky česneku • 2 cibule • ¼ KL bílého pepře • 3 KL opraženého lněného semínka • 1 KL ostré papriky • 1 KL sladké papriky • 1 hrst mladých celerových lístků • 1 vejce • 3 cukety • 5 – 6 květů cukety • 12 rajčat cherry • 5 halouzek cerelové natě • 150 g čerstvého sýra (nejlépe kozí, ale není podmínkou) • 100 ml jogurtu • 3 KL posekané čerstvé máty • sůl, pepř, olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pečená cuketa s mletým masem – dle Karola Okrasy Pieczone cukinie i kwiaty cukinii faszerowane mięse
Recept na Pečená cuketa s mletým masem – dle Karola Okrasy Pieczone cukinie i kwiaty cukinii faszerowane mięse: Příprava: 1. Mleté maso spojíme, na prkýnku nožem utřeme konzervované fazole a přidáme k masu místo housky. Dva zoubky česneku utřeme se solí. Cibuli pokrájíme na jemné kostičky, přidáme orestované lněné semínko, papriku podle chuti, posekané mladé lístky celeru, vejce. Přilijeme něco málo oleje, osolíme a důkladně vymícháme v jednolitou masu. 2. Cuketu pokrájíme na dva až tři kousky, podle velikosti. Vydlabávátkem na jablka vykrojíme váleček a napěchujeme nádivkou. Vnitřek cukiny nevyhazujeme. Sáčkem s uťatým rohem naplníme opatrně i květy. 3. Naplněné cukety a květy uložíme do vymazané žáruvzdorné misky. Přidáme rajčátka, celerovou nať, zakapeme olejem. Pečeme v troubě na 180°C po dobu 15 minut. Po té době vyndáme květy a ostatní pečeme ještě cca 20 minut, při stejné teplotě. 4. Cukina se nám peče, připravíme si sos. Kozlí sýr propojíme v misce s jogurtem, přidáme jeden utřený česnek, nasekanou mátu, dochutíme solí, bílým pepřem a zakápneme olejem. Všechno důkladně promícháme a necháme 15 minut odpočinout.
Poznámka k receptu na Pečená cuketa s mletým masem – dle Karola Okrasy Pieczone cukinie i kwiaty cukinii faszerowane mięse: http://www.ipla.tv/Okrasa-lamie-przepisy-tradycyjn...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pečená cuketa s mletým masem – dle Karola Okrasy Pieczone cukinie i kwiaty cukinii faszerowane mięse, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: gmptop (Miloš Peroutka)
- Datum vložení: 08.10.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: 200 g mleté vepřové • 200 g mleté hovězí • 100 g červených fazolí z konzervy • 3 zoubky česneku • 2 cibule • ¼ KL bílého pepře • 3 KL opraženého lněného semínka • 1 KL ostré papriky • 1 KL sladké papriky • 1 hrst mladých celerových lístků • 1 vejce • 3 cukety • 5 – 6 květů cukety • 12 rajčat cherry • 5 halouzek cerelové natě • 150 g čerstvého sýra (nejlépe kozí, ale není podmínkou) • 100 ml jogurtu • 3 KL posekané čerstvé máty • sůl, pepř, olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pečená cuketa s mletým masem – dle karola okrasy pieczone cukinie i kwiaty cukinii faszerowane mięse,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pečená cuketa s mletým masem – dle Karola Okrasy Pieczone cukinie i kwiaty cukinii faszerowane mięse - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pečená cuketa s mletým masem – dle Karola Okrasy Pieczone cukinie i kwiaty cukinii faszerowane mięse
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|