RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pečená cuketa s mletým masem – dle Karola Okrasy Pieczone cukinie i kwiaty cukinii faszerowane mięse

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pečená cuketa s mletým masem – dle Karola Okrasy Pieczone cukinie i kwiaty cukinii faszerowane mięse, recepty Pečená cuketa s mletým masem – dle Karola Okrasy Pieczone cukinie i k


Recept na Pečená cuketa s mletým masem – dle Karola Okrasy Pieczone cukinie i kwiaty cukinii faszerowane mięse

Recept na Pečená cuketa s mletým masem – dle Karola Okrasy Pieczone cukinie i kwiaty cukinii faszerowane mięse je zařazen v kategorii mleté maso. K přípravě Pečená cuketa s mletým masem – dle Karola Okrasy Pieczone cukinie i kwiaty cukinii faszerowane mięse budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
200 g mleté vepřové • 200 g mleté hovězí • 100 g červených fazolí z konzervy • 3 zoubky česneku • 2 cibule • ¼ KL bílého pepře • 3 KL opraženého lněného semínka • 1 KL ostré papriky • 1 KL sladké papriky • 1 hrst mladých celerových lístků • 1 vejce • 3 cukety • 5 – 6 květů cukety • 12 rajčat cherry • 5 halouzek cerelové natě • 150 g čerstvého sýra (nejlépe kozí, ale není podmínkou) • 100 ml jogurtu • 3 KL posekané čerstvé máty • sůl, pepř, olej.

Pečená cuketa s mletým masem – dle Karola Okrasy Pieczone cukinie i kwiaty cukinii faszerowane mięse
Zvětšit obrázek

Recept na Pečená cuketa s mletým masem – dle Karola Okrasy Pieczone cukinie i kwiaty cukinii faszerowane mięse

Recept na Pečená cuketa s mletým masem – dle Karola Okrasy Pieczone cukinie i kwiaty cukinii faszerowane mięse:
Příprava: 1. Mleté maso spojíme, na prkýnku nožem utřeme konzervované fazole a přidáme k masu místo housky. Dva zoubky česneku utřeme se solí. Cibuli pokrájíme na jemné kostičky, přidáme orestované lněné semínko, papriku podle chuti, posekané mladé lístky celeru, vejce. Přilijeme něco málo oleje, osolíme a důkladně vymícháme v jednolitou masu. 2. Cuketu pokrájíme na dva až tři kousky, podle velikosti. Vydlabávátkem na jablka vykrojíme váleček a napěchujeme nádivkou. Vnitřek cukiny nevyhazujeme. Sáčkem s uťatým rohem naplníme opatrně i květy. 3. Naplněné cukety a květy uložíme do vymazané žáruvzdorné misky. Přidáme rajčátka, celerovou nať, zakapeme olejem. Pečeme v troubě na 180°C po dobu 15 minut. Po té době vyndáme květy a ostatní pečeme ještě cca 20 minut, při stejné teplotě. 4. Cukina se nám peče, připravíme si sos. Kozlí sýr propojíme v misce s jogurtem, přidáme jeden utřený česnek, nasekanou mátu, dochutíme solí, bílým pepřem a zakápneme olejem. Všechno důkladně promícháme a necháme 15 minut odpočinout.

Poznámka k receptu na Pečená cuketa s mletým masem – dle Karola Okrasy Pieczone cukinie i kwiaty cukinii faszerowane mięse:
http://www.ipla.tv/Okrasa-lamie-przepisy-tradycyjn...

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pečená cuketa s mletým masem – dle Karola Okrasy Pieczone cukinie i kwiaty cukinii faszerowane mięse, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: gmptop (Miloš Peroutka)
  • Datum vložení: 08.10.2014
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Mleté maso
  • Suroviny: 200 g mleté vepřové • 200 g mleté hovězí • 100 g červených fazolí z konzervy • 3 zoubky česneku • 2 cibule • ¼ KL bílého pepře • 3 KL opraženého lněného semínka • 1 KL ostré papriky • 1 KL sladké papriky • 1 hrst mladých celerových lístků • 1 vejce • 3 cukety • 5 – 6 květů cukety • 12 rajčat cherry • 5 halouzek cerelové natě • 150 g čerstvého sýra (nejlépe kozí, ale není podmínkou) • 100 ml jogurtu • 3 KL posekané čerstvé máty • sůl, pepř, olej
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pečená cuketa s mletým masem – dle karola okrasy pieczone cukinie i kwiaty cukinii faszerowane mięse, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pečená cuketa s mletým masem – dle Karola Okrasy Pieczone cukinie i kwiaty cukinii faszerowane mięse - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pečená cuketa s mletým masem – dle Karola Okrasy Pieczone cukinie i kwiaty cukinii faszerowane mięse

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist