|
Recept na Patizon v pohance s hermelínem
Recept na Patizon v pohance s hermelínem je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě Patizon v pohance s hermelínem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
patizon 150g slaniny libové 1 cibulka 2kl dobroty bez glutamanu pepř 1 hrnek pohanky 2 hrnky vody 1pl sádla (oleje) hermelín.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Patizon v pohance s hermelínem
Recept na Patizon v pohance s hermelínem: Patizon si okrájíme a odstraníme jadérka. Nakrájíme na kostky, jak kdo má rád velké. Cibulku si očistíme na nakrájíme na kostičky, slaninu si nakrájíme taky na kostičky. Do hludší pánve dáme orestovat slaninu na sádle, přidáme cibulku, osmahneme, přidáme patizon, dobrotu a dle chuti pepř. Stáhneme oheň a pod poklicí dusíme patizon téměř do měkka. Na druhou pánev si dáme pohanku a na sucho ji krátce opepčeme. Takto nachystanou pohanku vsypeme k patizonu, přilejeme vodu, krátce povaříme, stačí minutu. Odstavíme a zakryté necháme dojít. Já balím do deky. Hermelín si nastrouháme na hrubém struhadle a každou porci na talíři posypeme, ještě nameleme čerstvý pepř a můžeme podávat.
Poznámka k receptu na Patizon v pohance s hermelínem: Děkuji za milé komentáře
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Patizon v pohance s hermelínem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: nofrona (nofrona)
- Datum vložení: 27.03.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: patizon 150g slaniny libové 1 cibulka 2kl dobroty bez glutamanu pepř 1 hrnek pohanky 2 hrnky vody 1pl sádla (oleje) hermelín
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na patizon v pohance s hermelínem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Patizon v pohance s hermelínem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Patizon v pohance s hermelínem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|