|
Recept na Páteční "sbohem šéfe "
Recept na Páteční "sbohem šéfe " je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Páteční "sbohem šéfe " budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Krkovička vepřová cca. 500 gr Brambory cca. 4 ks Sůl Sezamová semínka Olej Kmín Tatarka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Páteční "sbohem šéfe "
Recept na Páteční "sbohem šéfe ": V pátek to "zapíchneme " o něco dříve a u řezníka či supermarketu si necháme ukrojit cca 500 - 600 gr vepřové krkovičky (bez kosti). Doma nejdříve zjistíme zda li se doma nevyskytuje naše "stará"...Pokud né , tak ihned krkovičku nakrojíme na dva 250 gramové plátky, osolíme a posypeme je sezamovými semínky. Necháme trošku odležet. Mezi tím si připravíme klasické brambory(sůl+kmín) . Následně si otevřeme jedno orosené pívo a ihned ho " vykřópneme " . Poté maso obalíme v móce a usmažíme. Brambory taktéž uvaříme. Usmaženou krkovičku dáme na chvilku odpočinout do tróby . A dáme si jedno další "orosené"... V závěru si vypneme mobilofóra a naklačíme vše do hlavy !!! Pivíčko popíjíme průběžně - samozřejmě.....
Poznámka k receptu na Páteční "sbohem šéfe ": Ps: hlavně nesmí přijít vaše "stará"... To je základ !!!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Páteční "sbohem šéfe ", kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: cekrops (Víťa)
- Datum vložení: 23.03.2014
- Počet porcí: 1
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Krkovička vepřová cca. 500 gr Brambory cca. 4 ks Sůl Sezamová semínka Olej Kmín Tatarka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na páteční "sbohem šéfe ",
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Páteční "sbohem šéfe " - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Páteční "sbohem šéfe "
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|
recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
|