|
Recept na Paté z fazolí Borlotti a ricotty
Recept na Paté z fazolí Borlotti a ricotty je zařazen v kategorii studená kuchyně.
K přípravě Paté z fazolí Borlotti a ricotty budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 konzerva (400g) fazolí Borlotti, 175g ricotty, 50g másla, 1 stroužek česneku, citronová šťáva, sůl, čerstvý tymián nebo rozmarýn.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Paté z fazolí Borlotti a ricotty
Recept na Paté z fazolí Borlotti a ricotty: Fazole slijeme, propláchneme vodou a necháme okapat. Pak je nasypeme do mixéru, přidáme ricottu, povolené máslo, česnek a rozmixujeme na hladký krém. Ochutíme citronovou šťávou a solí. Tymián nebo rozmarýn jemně nasekáme a přidáme ke směsi. Tou můžeme naplnit mističky vymazané olivovým olejem nebo směs necháme v misce a dáme na alespoň 2 hodiny vychladit do lednice. Podáváme s pečivem a zeleninovým salátem a fazolemi Borlotti prohřátými na másle.
Poznámka k receptu na Paté z fazolí Borlotti a ricotty: http://www.lucasinka.cz
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Paté z fazolí Borlotti a ricotty, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Lucasinka (Lucie Kubikova)
- Datum vložení: 27.06.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Studená kuchyně
- Suroviny: 1 konzerva (400g) fazolí Borlotti, 175g ricotty, 50g másla, 1 stroužek česneku, citronová šťáva, sůl, čerstvý tymián nebo rozmarýn
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na paté z fazolí borlotti a ricotty,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Paté z fazolí Borlotti a ricotty - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Paté z fazolí Borlotti a ricotty
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|