RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pařížské rohlíčky

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pařížské rohlíčky, recepty Pařížské rohlíčky, Pařížské, rohlíčky


Recept na Pařížské rohlíčky

Recept na Pařížské rohlíčky je zařazen v kategorii moučníky - dezerty, zákusky, poháry - drobné pečivo. K přípravě Pařížské rohlíčky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
cesto na rožky: 5 bielkov, 350g cukor mučka, 180g pomleté orechy, 1pl polohrubej múky, na hrot noža prášok do pečiva. plnka: 5 žĺtkov, 300g cukor múčka, 250g maslo, 1pl rum, 2pl kakao, 1 vanilkový cukor. Poleva: 200g várová čokoláda,70g cera..

Pařížské rohlíčky
Zvětšit obrázek

Recept na Pařížské rohlíčky

Recept na Pařížské rohlíčky:
Z bielkov a cukru nad parou šlaháme sníh, keď je dostatočne hustý, zľahka primiešame orechy do ktorých sme primiešali múku a prášok do peč. Dáme do cukr.vrecka a na papier na plechu robíme rožky a pri teplote cca 90-100 sušíme. Pred koncom pridáme na 120 st. Plnka: žltky šlaháme s cukrom nad parou tiež do husta, kým hmota chladne,, vyšlaháme maslo s vanilkovým cukrom, rumom a potom zošlaháme spolu. Vreckom krúživými pohybmi plníme rožky a máčame v čokoláde rozpustenej z cery a várovej čokolády.

Poznámka k receptu na Pařížské rohlíčky:
to Martina (neregistrovaný/á), PL bude polévková lžíce

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pařížské rohlíčky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Danculka (Anna Danková)
  • Datum vložení: 27.04.2011
  • Počet porcí: 60
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Moučníky - Dezerty, zákusky, poháry - Drobné pečivo
  • Suroviny: cesto na rožky: 5 bielkov, 350g cukor mučka, 180g pomleté orechy, 1pl polohrubej múky, na hrot noža prášok do pečiva. plnka: 5 žĺtkov, 300g cukor múčka, 250g maslo, 1pl rum, 2pl kakao, 1 vanilkový cukor. Poleva: 200g várová čokoláda,70g cera.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pařížské rohlíčky, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pařížské rohlíčky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pařížské rohlíčky

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist