|
Recept na Papriky plněné mixem z masa, hlívy a rýže
Recept na Papriky plněné mixem z masa, hlívy a rýže je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Papriky plněné mixem z masa, hlívy a rýže budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
8 zelených paprik 260 g nasekaného upečeného kuřecího masa 100 g hlívy ústřičné 4-5 PL uvařené rýže 5-6 rajčat 4-6 PL rajčatové šťávy špetka skořice sůl, pepř, houbové koření, česnek 1 větší cibule cukr, citronová šťáva, olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Papriky plněné mixem z masa, hlívy a rýže
Recept na Papriky plněné mixem z masa, hlívy a rýže: Papriky opláchneme, jádřince vykrojíme / ale ponecháme si je ještě chvíli stranou /. Hlívu omyjeme a pokrájíme na malé kousky. Rýži zalijeme vodou, osolíme a uvaříme doměkka. Po uvaření ji necháme zchladnout. Upečené drůbeží maso nasekáme nahrubo v mixéru 3 v 1. Stejně tak nasekáme nahrubo i pokrájené houby. Masovou směs s houbami a zchladlou rýží, osolíme a přidáme uvedené koření s prolisovaným česnekem. Papriky naplníme a zprudka je orestujeme na oleji. Vyndáme je z nádoby stranou. V nádobě, kterou můžeme pak vložit i do trouby, osmahneme pokrájenou cibuli a restujeme ji pěkně dozlatova. Přidáme pokrájená omytá rajčátka, paprikové jádřince, rajskou šťávu a přidáme i plněné orestované papriky. Vše okořeníme a zalijeme horkou vodou a necháme dusit asi 10 minut. Pak vložíme nádobu s paprikami ještě na dalších 10-15 minut do předem vyhřáté trouby. Není třeba nic zahušťovat, omáčka je dost hustá, jen ji můžeme podle potřeby dosolit, osladit nebo okyselit. Podáváme s rýží nebo s knedlíkem.
Poznámka k receptu na Papriky plněné mixem z masa, hlívy a rýže: Kdo chce, může omáčku i propasírovat. Je to trochu obtížnější, ale za tu chuť to stojí.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Papriky plněné mixem z masa, hlívy a rýže, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 02.07.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: 8 zelených paprik 260 g nasekaného upečeného kuřecího masa 100 g hlívy ústřičné 4-5 PL uvařené rýže 5-6 rajčat 4-6 PL rajčatové šťávy špetka skořice sůl, pepř, houbové koření, česnek 1 větší cibule cukr, citronová šťáva, olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na papriky plněné mixem z masa, hlívy a rýže,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Papriky plněné mixem z masa, hlívy a rýže - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Papriky plněné mixem z masa, hlívy a rýže
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|