|
Recept na Pangasius ze Švédska
Recept na Pangasius ze Švédska je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pangasius ze Švédska budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Půl kil pangasia, stačí ale tolik, kolik je vás na oběd, 6 brambor, 2 mrkve, mi stačila jedna větší, 1/2 většího pórku, 2 kysané smetany, pažitka, kopr, bazalka, vše po hrsti a můžete si každý dát, co máte nejraději, 20 dkg tvrdý sýr, koření na ryby, kmín, sůl, pepř, máslo na vymazání pekáčku..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pangasius ze Švédska
Recept na Pangasius ze Švédska: Pekáč vymažeme máslem, naskládáme na kolečka nakrájené brambory, osolíme, okmínujeme. Na pánvi na másle opražíme nakrájenou mrkev z pórkem a tuto směs položíme na brambory. pangasius posolíme, posypeme rybím kořením a položíme na směs mrkvve a pórku. Dáme zapéct asi na 15 minut do vyhřáté trouby na 200 stupňů. Mezitím si připravíme omáčku ze 2 kysaných smetan, kopru, bazalky, pažitky(co máte rádi), trochu osolíme a opepříme, nastrouháme sýr, polijeme pangasia již předpečeného a pečeme ještě asi 40 minut.
Poznámka k receptu na Pangasius ze Švédska: Danielle18: díky
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pangasius ze Švédska, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 29.05.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: Půl kil pangasia, stačí ale tolik, kolik je vás na oběd, 6 brambor, 2 mrkve, mi stačila jedna větší, 1/2 většího pórku, 2 kysané smetany, pažitka, kopr, bazalka, vše po hrsti a můžete si každý dát, co máte nejraději, 20 dkg tvrdý sýr, koření na ryby, kmín, sůl, pepř, máslo na vymazání pekáčku.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pangasius ze Švédska,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pangasius ze Švédska - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pangasius ze Švédska
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|