|
Recept na Pangasius na kardamomu, pečený v alobalu
Recept na Pangasius na kardamomu, pečený v alobalu je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pangasius na kardamomu, pečený v alobalu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 pangasius, 150 g másla, 1 malá cibule, 1 lahůdková cibule, 1/2 lžičky kari, 1 lžička kardamomu, 2 lžíce dionské hořčice, 2 cm sardelové pasty, 4 stroužky česneku, trochu oleje a sůl..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pangasius na kardamomu, pečený v alobalu
Recept na Pangasius na kardamomu, pečený v alobalu: Filety opláchneme a nařežeme na větší kostky. Do misky si dáme máslo, hořčici, sardelovou pastu, cibuli nakrájenou na proužky, kari, kardamom, česnek a nakonec pořádně utřeme. Alobal si nařežeme na 4 čtverce, potřeme je olejem, vyskládáme doprostřed čtverce pangase a na něj nakecáme utřenou hmotu, můžeme filety i lehce vmíchat do hmoty a tím jako obalit(filety jsou křehké). Nahoře posypeme hustě lahůdkovou cibulkou, alobal řádně zabalíme a dáme do vyhřáté trouby na 200°C a pečeme tak 20 minut. Já na plech přidala rovnou uvařené, vychladlé a nakrájené brambory, které se krásně spolu s pangasiem opekly.
Poznámka k receptu na Pangasius na kardamomu, pečený v alobalu: Upravený recept z časopisu Svět ženy a stojí za to!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pangasius na kardamomu, pečený v alobalu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 27.09.2009
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 1 pangasius, 150 g másla, 1 malá cibule, 1 lahůdková cibule, 1/2 lžičky kari, 1 lžička kardamomu, 2 lžíce dionské hořčice, 2 cm sardelové pasty, 4 stroužky česneku, trochu oleje a sůl.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pangasius na kardamomu, pečený v alobalu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pangasius na kardamomu, pečený v alobalu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pangasius na kardamomu, pečený v alobalu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|